Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 339 Otrzymał 62 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2008-05-18, 15:53
Adam napisał/a
ale dlaczego sie pod Dymitroffa podszył?
bo mialem problem z przypomnieniem sobie was wszystkich
ogólnie nie pamiętam co mialem tam powiedzieć zamiast "od" mialo być "i dymitra", ale tak ludzie poganiali i nie moglem się skupić
Orzech napisał/a
w naszej bydgoskiej Vanilla Club hehe
nie w vanilii bo jej nie lubię to byla moja 18-stka w savoy'u nie mialem czasu, aby poprawić widoczność tego filmiku, a nic nie widać a w ogóle, gdzie to Adam znalazleś?
>>>La réalitéest d'hallucination pour sensation<<<
Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 339 Otrzymał 62 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2008-05-19, 09:33
Orzech racja najważniejsza jest zabawa w euphorii jest fajnie bo leci często czarna muza więc to coś dla mnie
a na sb to ja dawno podałem link pod koniec kwietnia myślę, że na YT znalazł tam po prawej stronie bo tak samo jest na tym filmiku, że po prawej stronie są linki z teledyskami francuskirapcom albinos18, szczerze mówiąc ja już nie wiem co tam było czy powinno być
>>>La réalitéest d'hallucination pour sensation<<<
C'est ça la simplicité du probleme...
Reklamator
Dołaczył: dawmo temu
Skad: W chuj daleko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.