Słucham francuskiego rapu od: wschodu do zachodu :)
Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 550 Otrzymał 73 piw(a) Skąd: Ciechanów
Wysłany: 2006-08-24, 11:30 zapodwajcie jakie? dobre kawa?y :)
?miech to zdrowie wi?c jedziemy panowie :-) Ja zaczne :-)
By? sobie facet, który dba? o swoje cia?o. Pewnego razu stan?? przed lustrem, rozebra? si? i zacz?? podziwia? swe cia?o. Ze zdziwieniem stwierdzi? jednak, i? wszystko jest pi?knie opalone oprócz jego cz?onka! Nie podoba?o mu si? to, wiec postanowi? cos z tym zrobi?. Poszed? na pla??, rozebra? si? i zasypa? cale swe cia?o, zostawiaj?c cz?onka stercz?cego na zewn?trz.
Przez pla?? przechodzi?y dwie staruszki. Jedna opiera?a si? na lasce. Przechodz?c obok zasypanego faceta ujrza?a cos wystaj?cego z piasku. Ko?cem laski zacz??a przesuwa? to w jedna, to w druga stron?.
- ?ycie nie jest sprawiedliwe - powiedzia?a do drugiej.
- Czemu tak mówisz? - spyta?a tamta zdziwiona.
- Gdy mia?am 20 lat by?am tego ciekawa, gdy mia?am 30 lat bardzo to lubi?am, w wieku 40 lat ju? sama o to prosi?am, gdy mia?am lat 50 ju? za to p?aci?am, w wieku 60 lat zacz??am si? o to modli?, a gdy mia?am 70 to ju? o tym zapomnia?am. Teraz, kiedy mam 80 lat, te rzeczy rosn? na dziko, a ja nawet nie mog? przykucn??!
Słucham francuskiego rapu od: początku do końca
Wiek: 18 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 254 Otrzymał 50 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2006-08-24, 19:34
Przychodzi Jasiu do mamy i mowi : Mamo kiedy bedzie obiad?? Mama na to : Obiad bedzie za godzin? a narazie idz umyj r?czki i zjedz sobie dro?dzowke. Jasiu odpowiedzia?: Mamo przeciez ja nie mam r?czek ! Mama na to : NIE MASZ R?CZEK NIE MASZ DROZDZOWKI !
_________________ J't'explique c'que j'kiffe, c'est de fumer des spliffs
- To dobrze pani niech sobie po?wiczy a ja pojde do osrodka zrobie sobie kawe.
Blondynka zacze?a cwiczyc. Szarpie ten hamulec cwiczy zaciekle. Egzaminator wraca z kawy i krzyczy do kursantki:
- Jak pani idzie?!
A ona:
- Panie! Ja mu ci?gne i ci?gne a on si? spu?cic nie chce!
-Tato co to jest polityka?
-A wi?c Jasiu to jest tak:
Ja przynosze pieni?dze do domu wi?c jestem kapitalist?, twoja mama rz?dzi tymi pieni?dzmi wi?c jest rz?dem, dziadek pilnuje by wszystko by?o na miejscu wi?c jest zwi?zkiem zawodowym, nasza pokojówka jest klas? robotnicz?, ty jeste? narodem, a twój m?odszy brat który le?y jeszcze w pieluchach jest przysz?o?ci?, rozumiesz synku.
Jasio nie pojo? za bardzo wi?c poszed? spa?. W nocy obudzi? go p?acz m?odszego brata wi?c poszed? do pokoju rodziców gdzie by?a tylko mama ale spa?a tak mocno ?e nie móg? jej dobudzi?, poszed? wi?c do pokoju pokojówki gdzie zabawia? si? z ni? tata a dziadek podgl?da? ich przez okno, wszyscy byli tak sob? zaj?ci ?e nie zaówarzyli Jasia. Rano tata mówi do Jasia:
-No synku morzesz mi teraz opowiedzie? w?asnymi s?owami co to jest polityka.
-Dobrze tato:
kapitalizm wykorzystuje klase robotnicz?, zwi?zki zawodowe si? temu przygl?daj? podczas gdy rz?d ?pi, naród jest ca?kowice ignorowany a przysz?o?? le?y w gównie!
Przychodzi mama do Jasia i mówi:
- idz do apteki i kup tacie tabletki na seks.
Jasiu przychodzi do apteki i mówi:
- Poprosz? tabletki na seks dla taty.
Doje mu tabletki i mówi:
- Jasiu, pami?taj 1 tabletka na 6 dni.
Wraca Ja? do domu i daje tabletki mamie i mówi
- Mamo, ale pami?taj 6 tabletek na 1 dzie?.
Po paru dniach Jasiu znowu idzie do aptki i sprzedawczyni si? go pyta:
- I co poskutkowa?o?
- Tak, bardzo. Mama w ci??y, siostra w ci??y, mnie boli dupa, a tata siedzi na dachu i r?nie go??bie.
Jasio przybiega do mamy i mowi:
- Mamo, mamo, widzialem jak tatus robil cos z pokojowka.
- Tak, a co takiego?
- Najpierw ja ca?owal, a potem dotykal... Potem poszli do gabinetu, rozebral ja i wsadzil...
- Dobrze, synku, w niedziele, podczas kolacji opowiesz to, zeby wszyscy wiedzieli.
Nadeszla niedziela, rodzina przy stole i mama daje znak Jasiowi zeby zacz?? mowic.
Jasio:
- No wiec tatus ca?owal i dotykal pokojowke, pozniej zabral ja do gabinetu, rozebral i wsadzil... Wsadzil... Mamo jak si? nazywa to co ssiesz szoferowi?
Do szkoly ma przyjecha? komisja, a wszkole jest przeklinaj?cy Jasiu.
Nauczycielka mówi do dziewczynek: Jak Jasiu choc troche przeklnie wychodzcie z klasy.
Przyje?d?a kommisja i pyta sie jasia :
co buduj? za oknem
-burdel
-dziewczynki wychodz? z klasy i jasiu mówi:
-gdzie kur*y idziecie dopiero fundamenty stawiaj?!!!
W pierwszej klasie szkoly podstawowej, podczas lekcji biologii, pani pyta dzieci:
- Jakie dzwieki wydaje krowa?
Malgosia podnosi reke:
- Muuuu, prosze pani.
- Bardzo dobrze Gosiu. A jaki odglos wydaja koty?
Grzes podnosi reke:
- Miauuu, prosze pani.
- Bardzo dobrze, Grzesiu bardzo dobrze. A jaki dzwiek wydaja psy?
Jasio podnosi reke.
- No Jasiu powiedz - zacheca pani.
- Na ziemie sku**ysynu, rece za glowe i szeroko nogi!!!
Pani powiedziala zeby ulozyc zdanie z ptakami.
Zglosil sie Jas:
Jas: Tata przyszed? do domu nawalony jak szpak.
Pani: a z dwoma ?
J: Tata przyszed? do domu nawalony jak szpak i wywin?? or?a.
P: A z trzema Cwaniaczku ?
J: Tata przyszed? do domu nawalony jak Szpak, wywin?? Or?a, poczym pu?ci? Pawia
P: A z czterema ?
J: Tata przyszed? do domu nawalony jak Szpak, wywin?? Or?a, poczym pu?ci? Pawia, a? mu dwa Gile wysz?y z nosa.
P: Jak powiesz z pi?cioma to dam ci szustke.
J: Tata przyszed? do domu nawalony jak Szpak, wywin?? Or?a, poczym pu?ci? Pawia, a? mu dwa Gile wysz?y z nosa, a potem dalej poszed? pi? na S?pa....
Przychodzi 90letnia babcia do ginekologa i mówi:
- Panie doktorze mam okres.
Lekarz patrzy na babcie i mówi:
- To nie mo?liwe
Bacia si? upiera ?e ma. Lekarz do babci:
- Niech si? Pani rozbierze i wejdzie na kozetk?.
Lekarz j? bada, bada i mówi:
- Babciu to nie okres
- A co?
- To rdza ze spirali.
Wraca zrozpaczona baba od lekarza i krzyczy do m??? ?e ma nowotwór.S?siadka,ciekawska franca z uchem przy ?cianie,ale ?e s?uch ju? nie ten,zrozumia?a ?e baba ma nowy otwór.
"czemu nie" my?li sobie, "mi te? si? przyda nowy otwór".leci wi?c do lekarza,i od progu:
-panie doktorze,chc? mie? nowy otwór jak moja s?siadka co tu przed chwil? by?a! Lekarz stuka si? palcem w czo?o,a baba na to:
-oj kochanienki,tylko nie na czole, bo mi stary jajami oczy wybije!
Przychodzi baba do lekarza z ci??ko chorym dzieckiem, i mówi:
-Panie doktorze moje dziecko jest ?miertelnie chore prosze mu pomóc.
Lekarz zabra? dziecko do pomieszczenia obok. Po kilku godzinach wychodzi i mówi do baby:
-Prosze sie rozebra?.
-Przecierz to nie ja jestem chora tylko moje dziecko!
-Jemu ju? nic nie pomo?e zrobimy nowe.
Dwóch dresów rozmawia w si?owni:
- S?uchaj stary by?em wczoraj na imprezie.
- No i co? No i co?
- No i wyrwa?em super lask?.
- No i co? No i co?
- No i poszli?my do niej.
- No i co? No i co?
- No i rozebrali?my si?.
- No i co? No i co?
- No i kaza?a mi zrobi? to co najlepiej potrafi?.
- No i co? No i co?
- No i wy***a?em jej z bani.
Jedzie DRES samochodem, na zakr?cie z?apa? gume.Obok przechodzi drógi i sie pyta:
-hej co robisz?
-nic ko?o wykr?cam
Nagle ten drógi wybija szybe i mówi:
-TO JA BIORE RADYJKO!!!
Id? 3 blondynki przez ulic? i rozmawiaj? o swoim bólu.
1 mówi: o jak ja wpad?am pod samochód, to tak mnie bola?o, ?e hej.
2 mówi: jak ja rodzi?am dziecko, to mnie bola?o, ?e hej.
a 3 mówi: te wasze bóle to nic. jak jecha?am na rowerze, to mi si? cycek w ?a?cuch wkr?ci? i tak to bola?o, ?e a? dzwonek pogryz?am...
Przylecia?a blondynka do USA i na lotnisku szuka aparatu telefonicznego, bo chce zadzwoni? do domu. Znalaz?a i pyta si? go?cia pobieraj?cego op?aty...
- Ile?
- A on. 10$
- Nie mam tyle.
- No to mo?emy to za?atwi? w inny sposób.
Prowadzi j? do pokoju i ka?e jej kl?kn??. Ona kl?ka.
- Rozsu? rozporek - mówi go??
Ona rozsuwa
- Zaczynaj - mówi
A blondynka...
- Halo? mamusia?
Jedzie blondynka nowym Porsche. Jedzie ok 150 km/h i zajecha?a droge tirowi. Kierwoca tira traci panowanie nad samochodem i niestety uderza w drzewo. Wkurzony kierowca tira wysiada z samochodu i podchodzi do blondynki, która zatrzyma?a sie pare metrów dalej. Wyciaga j? z samochodu, rysuje na ulicy okr?g i mówi do blondynki:
- Stój w tym kó?ku g?upia i patrz!
Po czym bierze kamie? i zaczyna jej rysowa? po karoserii. Rysuje jej ró?ne napisy, wzorki. Zadowolony patrzy na blondynke, a ta sie ?mieje pod nosem! No to sie wkurzy? i mówi do niej:
-?miejesz sie? To teraz patrz!
Idzie do tira i wyci?ga kij do besebala. Zaczyna jej rozwala? szyby i lusterka. Dumny ze swego dzie?a patrzy na kobiete, a ta ciagle sie ?mieje pod nosem! Wi?c jeszcze bardziej wkurzony mówi do niej:
-Ty jeste? kobieto nienormalna!?miejesz si?? To popatrz!
Wyciaga z tira baniak z benzyn? po czym leje jej po tym Porsche i podpala. Zadowolony patrzy na ni?, a ta ci?gle si? ?mieje! Podchodzi do niej i pyta:
-Ty wariatko, w???nie zniszczy?em ci samochód! Powiedz do cholery z czego sie ?miejesz
- Bo jak pan nie patrzy? to ja wychodzi?am z tego kó?ka.
Najpierw opowiada Woskowinek:
-Ja to czasami siedze w domku i przychodzi po mnie czasem taki patyczek z watką na końcu, ale ja sie chowam głęboko do uszka i mnie nie dosięga
Na to mówi Pruchniaczek:
-A do mnie 3 razy dziennie przychodzi taka szczotka i chce mnie zabrać, ale ja sie chowam głęboko między zęby i mnie nie dosięga...
Następnie mówi Grzybek Pochewka:
-A do mnie czasem wpada taki łysol co nigdy nie może sie zdecydować czy wchodzi, czy wychodzi, a na koniec obrzyguje mi całą chatke...
Na to pruchniaczek:
-A tego gnoja to ja tez znam!...
Jedzie dres Audi TT i łapie gume, zjeżdza na pobocze i robi koło.
Za chwile zatrzymuje sie drugi dres w Audi TT i pyta:
- co robisz ??
- koło
Za sekunde slychać trzask szyby , na co pierwszy dresiarz mowi
- co ty kurwa wyprawiasz ??????????
- ty zrob kolo , ja zrobie radio
Słucham francuskiego rapu od: nie słucham
Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 483 Otrzymał 89 piw(a) Skąd: p-k
Wysłany: 2007-06-22, 20:48
koniec! mnie ten kawał rozwalił :
na posterunku policjant przesluchuje ofiare.
- niech pan opowie jak to bylo?
- kazali sciagnac spodnie i oprzecz sie o maske samochodu
na co policjant:
-napastowali pana?
ofiara:
- nie, na sucho pojechali
:lol: :lol: :lol: :lol:
Wysłany: 2007-06-23, 09:44
O nie........... LOL
Miszczu prawie sie popłakałam
Podczas przyjęcia pani domu nalewając gościom
alkohol nieustannie omija kieliszek jednego z gości.
Wreszcie ten nie wytrzymuje i pyta:
- A dlaczego mi pani nie nalewa?
- To pan nie jest abstynentem?
- Nie, ja jestem impotentem.
- No właśnie, mąż mi mówił, że panu to nie warto dawać...
Słucham francuskiego rapu od: 2005
Wiek: 20 Dołączył: 28 Sie 2006 Posty: 328 Otrzymał 35 piw(a) Skąd: Lublin
Wysłany: 2007-11-19, 19:25
Na budowie Kowalski lata w te i z powrotem z pustą taczką. Widząc to kierownik, pyta:
- Co tak z tą pustą taczką latacie?
- Panie kierowniku - mówi zdyszany Kowalski - taki zapierdol że nie ma kiedy załadować.
Umarłem.
_________________ J’baiserai la France jusqu’a ce qu’elle m’aime
Słucham francuskiego rapu od: nie słucham
Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 483 Otrzymał 89 piw(a) Skąd: p-k
Wysłany: 2007-11-19, 19:42
Dobra widze, że jest o pracy to cos o lekarzach. Nie wiem czy już było, ale tak mi się prypomniało
Jak się żegnają poszczególni lekarze?
okulista-> Do zobaczenia!
laryngolog-> Do usłyszenia!
ginekolog-> Jeszcze do pani zajrze!
Skad: W chuj daleko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.