Słucham francuskiego rapu od: wschodu do zachodu :)
Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 550 Otrzymał 73 piw(a) Skąd: Ciechanów
Wysłany: 2007-09-08, 10:22
Ja wam powiem, że ciągle co jakiś czas w moim bloku w mojej klatce ciągle ktoś na tablicy ogłoszeń przykleja jakieś śmieszne zdjęcia znalezione na tej stronie joymoster czy cos takiego, idę sobie wczoraj dumnym krokiem do domu.. patrze znowu jakis obrazek, podchodze bliżej z ciekawości patrze a tam takie coś:
sejm widziany wewnątrz jakby z góry, kropki to siedzenie posłów i była taka legenda:
kropki o kolorze x: wcześniej podsłuchiwani (połowa sali)
kropki o kolorze y: obecnie podsłuchiwani (mniej niz połowa)
kropki o kolorze z: podejrzani czy juz zamknięci (coś takiego chyba) (więcej niz połowa)
no i jedna kropka: prezydent
Może nie tak to samo do końca ale coś bardzo podobnego.
Hehe uśmiałem się nie miłosiernie jak to zobaczyłem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.