Słucham francuskiego rapu od: nie słucham
Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 483 Otrzymał 89 piw(a) Skąd: p-k
Wysłany: 2008-02-11, 19:18
Widze Koczu, że żarty się Ciebie trzymają ostatnio na mój temat OK, czepiać się nie będe, bo mnie znajdziesz w każdej norze i zatłuczesz
Pszesz:
koczoturian napisał/a
miszczu wrzuć swoje to też się pośmiejemy
Daj swoje zdjęcia z dzieciństwa, ja dam swoje co będziemy się śmiać tylko ze mnie
Wracając to ja też znalazłem kilka opcji z serii MC dzieciak:
Peja:
Mezo: troche starszy, dresy zmienił na jeansy, a flanelke na jakąś szmatke z kapturem... Niby ten sam mezio, lamusy w tle też podobne, ale teraz chłopaczek z WLKP jest większym nygusem niż w 8c. (ten z wąsami w drugim rzędzie wymiata )
To chyba Borixon...
Doniu i jego przestrzeń
tyle ode mnie
Pozdro Koczu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.