Ty chyba nierozkminiasz tego typa, gosc robi to specjalnie i wcale nieuwaza sie za niewiadomo kogo, robi debilne rzeczy dla beki i gitara , mi to nieprzeszkadza. Robie z siebie błazna specjalnie , on o tym wie inaczej nierymowlaby po "francusku"
Słucham francuskiego rapu od: 2 lat
Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 27 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: zielonka
Wysłany: 2007-05-22, 17:18
No czy ja wiem...:) On nie sprawia wrażenia żeby wiedział co robi. Można wyczuć kiedy ktoś żartuje a kiedy nie. Jest taki pewny siebie a wszyscy mają z niego polewy:)
Ale wsluchaj sie w jego wywiady, jego akcentowaniew niechktorych miejsach np
...piszą mi nawet na Gie gie[przerwa] i na portlau .. cos tam.
on wie ze jest posmiewiskiem i robi to specjalnie..
nastepny tekst"
..wychowywalem sie z ciawami ale tak jak wy ich nielubie.. a wlosy zafarbowalem bo chciala tego moja dziewczyna bo wywchowywalaem siez ciawami a znormlanie jestem blondynem .. no prosze cie :DD:d gosc ma pomysł na siebie , robic z sebie pajaca , to cos jak kononowicz tylko on nierozumie tego co sie dzieje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.