^piter
Słucham francuskiego rapu od: roku
Wysłany: 2007-09-01, 15:31 Mecze - Kibicowsko
W tym temacie nie chce omawiać meczy (nie tylko piłkarskich) o tym jak piękna była gra. Chce tutaj poruszyć temat czysto kibicowski. Chodzi mi tutaj o oprawy, doping. Jeśli macie jakieś zdjęcia fajnych opraw albo filmiki z prowadzonym dopingiem to prezentujcie je tutaj wszystkim. Nie chodzi mi o pokazanie tylko tych dobrych opraw ale także tych śmiesznych, beznadziejnych itd.
Słucham francuskiego rapu od: nie słucham
Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 483 Otrzymał 89 piw(a) Skąd: p-k
Wysłany: 2007-09-01, 15:41
ciekawa oprawa kibicowska była na Litwie jak Legia grała ze stołecznym klubem a tak na powaznie to daleko nie trzeba szukać aby znaleśc wspaniałych kibiców: Skoki narciarskie-Zakopane, Siatkówka Polaków, Mecze Pogoni z mojego miasta , itd...
A z poza PL to kibice z wiecznego miasta są najlepsi. Oto próbka:
a tu ciekawy kawałek z meczu w OE, lol
PS to z Lens to słynne straciłas cnote??
Ostatnio zmieniony przez miszczu 2007-09-01, 16:02, w całości zmieniany 1 raz
Słucham francuskiego rapu od: ...szalenie długo
Wiek: 19 Dołączyła: 02 Mar 2007 Posty: 311 Otrzymał 96 piw(a) Skąd: Zachód
Wysłany: 2007-09-01, 16:01
Adam napisał/a
na początek zapodam przyspiewkę kibiców RC Lens. Zapewniam, że melodie znacie
Zajebiście.... Jak ja bym chciała dać ujście swoim, kibicowskim emocjom na takim stadionie
miszczu napisał/a
A z poza PL to kibice z wiecznego miasta są najlepsi. Oto próbka:
Boże co za ekstatyczna radość Mam podobnie jak wygrywa barca
_________________ Pisz jesli potrzebujesz informacji o FR rapie bądz szukasz konkretnych produkcji.
Melomanka,Nonkonformistka,Afeministka
^piter
Słucham francuskiego rapu od: roku
Wysłany: 2007-09-01, 16:34
Co do Polskich klubów to wg. mnie najlepsze pod względem kibicowskim to Legia i Lech.
Nasze podwórko (polska liga) tez jest ciekawa i jakby przyjrzeć sie jej bliżej to myślę ze pod względem kibicowskim niektóre czołowe drużyny europy mogłyby sie od nas dużo nauczyć
Bardzo dobra przyśpiewka Lecha
A teraz coś mojego ukochanego stołecznego klubu
Oto seria opraw przygotowanych przez cyberfanów(byłą ultraske Legii) podczas derbów
[ Dodano: 2007-09-01, 21:19 ]
A może się ktoś orientuje czy jakieś ciekawe oprawy były ostatnio w piłkarskim świecie jak np. w tej kolejce orange ekstraklasy?
^piter, szefie , fakt ciekawie brzmi przyspiewka lecha ale to nie ich melodia tak na prawde. to polscy kibice uczą sie z takich krajow jak np Grecja jak spiewac a nie odwrotnie , na polskich stadionach raczej wyją niz spiewają.
ps jak zrobic tak aby filmik był do obejżenia bezpośrednio TU ??
Wysłany: 2007-11-22, 06:56
Co do tych filmików z kibicami Aten - wcale nie wygląda to tak jak na filmie... wiem coś o tym bo mieszkałem 3 lata w Koryncie Grecy nie szaleją aż tak bardzo za footballem, no chyba że gra reprezentacja wtedy to wszędzie na ulicach słychać "Malaka" - kur*a Bardzo mi się podoba zachowanie kibiców Legii, nie to jak wyrywają kraty czy się leją, ale gdy śpiewają hymn klubu... amazing
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.