Słucham francuskiego rapu od: tak od 7 lat
Wiek: 23 Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 321 Otrzymał 19 piw(a) Skąd: WuWua
Wysłany: 2007-11-20, 00:01
mamy Euro 2008 ale boje sie ze Euro 2012 to bedzie jedno wielkie g.... Nie chcial bym ale jak narazie nic nie zrobilismy zeby nie martwic sie o te mistrzostwa.A co do historii z 2 ostanicj MS to miejmy nadzieje ze Leo poprawi nasz wizerunek chociaz gdy on wprowadzal swoje druzyny do roznych mistrrzostw to nic z tego dobrego nie wychodzilo
Słucham francuskiego rapu od: ...szalenie długo
Wiek: 19 Dołączyła: 02 Mar 2007 Posty: 311 Otrzymał 96 piw(a) Skąd: Zachód
Wysłany: 2007-11-20, 08:18
kapi-szi napisał/a
mamy Euro 2008 ale boje sie ze Euro 2012 to bedzie jedno wielkie g....
Yhym... ja równiez tak uważam. Mamy euro owszem i jest ono o tyle łatwiejsze, że go nie organizujemy, a jak przegramy szybko, będzie to kolejną powtórką z rozrywki. Znacznie bardziej interesuje mnie jak wypadnie Polska w roli własnie organizatora... Jestem przerażona bowiem jeszcze na dobrą sprawę nie podjęto zadnych działan praktycznych jak czyszczenie terenow pod budowe itd.
_________________ Pisz jesli potrzebujesz informacji o FR rapie bądz szukasz konkretnych produkcji.
Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 339 Otrzymał 62 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2007-11-20, 15:17
no ekolodzy chcą dobrać się do tego dzisiaj tak słyszałem w wiadomościach, że gleba która jest przeznaczona pod budowę, może zawierać coś "ciekawego". Mowa również była o szczątkach ludzkich (oni to dopiero mają poczucie humoru ). Hehe a ile ludu będzie w Polsce przez ten okres
>>>La réalitéest d'hallucination pour sensation<<<
Słucham francuskiego rapu od: Kilku Lat
Wiek: 20 Dołączył: 04 Lip 2007 Posty: 219 Otrzymał 13 piw(a) Skąd: Krosno
Wysłany: 2007-11-21, 17:57
Pierwszy raz naszym kopaczom udalo sie awansowac do tej wielkie Europejskiej imprezy i w dodatku w czasach ktorych my zyjemy poporstu cudnie ale trzeba przyznac jakby nie praca Leo to nic by z tego nie było
Słucham francuskiego rapu od: nie słucham
Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 483 Otrzymał 89 piw(a) Skąd: p-k
Wysłany: 2007-11-21, 18:10
Alizee napisał/a
Pierwszy raz naszym kopaczom udalo sie awansowac do tej wielkie Europejskiej imprezy i w dodatku w czasach ktorych my zyjemy poporstu cudnie ale trzeba przyznac jakby nie praca Leo to nic by z tego nie było
Ja nie wiem czy to aż taka wielka zasługa Beenhackera... Owszem ma swoje zasługi i nikt mu ich nie wypomina, stworzył dobry zespół (poza kilkowa wyjątkami). Przedewszystkim w pewnym stopniu odświeżył kadre, wyeliminował z niej tych którzy nie wnosili nic nowego do składu, wstawił w ich miejsce nowych, żądnych gry i ambitnych chłopaków i to się opłaciło. Największy plus to chyba Błaszczykowski, najmniejszy.. ciągle stawia na Żurawia i Matusiaka... mimo braku formy. Ale nie ocenia się wygranych więc pozostawiam to bez komentarza
Ciao
Wysłany: 2007-11-21, 22:11
No dzisiaj Matusiak strzelil gola i jak narazie jak dla mnie niespodziewanie prowadzimy 2-0.. A portugalia remisuje 0-0 ale to juz i tak nie ma znaczenia.A co do Żurawia to on jednak umie tą druzyna pokierowac troche i powinien zostac rozgrywajcym badz tak jak jet cofnietym napastnikiem
Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 339 Otrzymał 62 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2007-11-21, 22:45
Eeee wątpię by wynikło teraz coś dobrego z jego strony. Podaj mi sytuację, kiedy ostatni raz coś dobrze wykonał (nie liczy się wymiana tych flag na początku spotkania, gdzie kapitanowie wymieniają się).
>>>La réalitéest d'hallucination pour sensation<<<
Wysłany: 2007-11-21, 23:28
Zuraw jak dla mnie to ikona reprezentacji polski i powinien grac w niej.Moze nie zawsze w pierwszym skladzie ale zawsze powinien byc powolywany.A co do Angoli to tez jestem zadowolony.Nareszcie ich nie ma na duzej imprezie.Niby gwiazdeczki a nie umieli poradzic sobie z chorwacja na wlasnym boisku.Na Wembley grali ??
Słucham francuskiego rapu od: Kilku Lat
Wiek: 20 Dołączył: 04 Lip 2007 Posty: 219 Otrzymał 13 piw(a) Skąd: Krosno
Wysłany: 2007-11-21, 23:49
Zurawski tak dokładnie on jak narazie musi grywac w druzynie jego obecnosc duzo daje a chociazby w klubie nie grywał tak jak jest to teras to i tak daje duzo reprezentacji swoim doswiadczeniem takze je bez niego reprezentacji narazie nie widze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.