Słucham francuskiego rapu od: nie słucham
Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 483 Otrzymał 89 piw(a) Skąd: p-k
Wysłany: 2008-02-18, 22:22 LM
wbrew pozorom nie jest to temat o fajkach tylko o Lidze Mistrzów. Piszcie swoje typy na zwycięzcę lub wszystko inne co związane z tymi rozgrywkami
Ja wygrana wróżę Arsenalowi lub Manchesterowi.
Słucham francuskiego rapu od: 7 rano
Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 464 Otrzymał 117 piw(a) Skąd: ja się tu wziąłem ?
Wysłany: 2008-02-18, 22:44
No to na początek, żeby wiadomo było ocb:
Wtorek 19/02/08
Olympiakos - Chelsea 3.95 3.15 2.00
Roma - Real Madrid 2.55 3.05 2.85
Schalke 04 - Porto 2.10 3.15 3.65
Liverpool - Internazionale 2.50 3.00 2.95
Środa 20/02/08
Celtic - Barcelona 4.50 3.25 1.85
Fenerbahce - Sevilla 2.70 3.05 2.70
Lyon - Manchester United 3.05 3.05 2.40
Arsenal - AC Milan 2.15 3.15 3.45
Wysłany: 2008-02-18, 23:13
z obecnych par typuje zwyciezców do nastepnej fazy:
Wtorek 19/02/08
Olympiakos - Chelsea -> tu myślę, że Chelsea raczej bez problemu pokona greków, chociaż chciałbym się mylić
Roma - Real Madrid -> z bólem muszę powiedzieć, że Real raczej wygra tą wojne, chociaż mam nadzieję że będzie ambitna walka mojej drużyny.
Schalke 04 - Porto -> Koczu mówi, że Porto to Porto Liverpool - Internazionale -> nie lubię obu drużyn, ale stawiam na taktyke Beniteza
Środa 20/02/08
Celtic - Barcelona -> myślę, że Artur pokrzyżuje im plany Fenerbahce - Sevilla -> jakieś zaskoczenie musi być, więc stawiam na Turków.
Lyon - Manchester United -> Man Utd jest moim faworytem wraz z Arsenalem.
Arsenal - AC Milan -> Faworyt, a AC ostatnio w Serie A słabo pogrywa...
Wysłany: 2008-02-18, 23:31
Arsenal - AC Milan
Milan to jednak szczwane lisy, niby takie nie mrawe w lidze ale to może być zasłona dymna (choć ta akcja z Didą w weekend i kontuzjami napastników). Arsenal też osłabiony, to może być taki pojedynek "niedobitków" wszystko się tu może zdarzyć. Nie będe zaskoczony jak Milan awansuje po mękach, przecież nie tak dawno już tak było P.S. Nie lubię Lehmana.
Lyon - Manchester United
Ja kibicuje Lyon'owi. Ostatnio jakaś zapsć ale u siebie groźni. MU nie lubię choć u siebie naprawdę dobrze grają. Wyjazdy słabiej ale to 2mecz przecież.
Fenerbahce - Sevilla
Chyba jednak Sevilla. Fener daleko zaszedł i u siebie coś ugrać może !!!
Celtic - Barcelona
Kibicuje Borucowi. Ale obu ekip zdecydowanie nie lubię. Jest mi obojętne.
Liverpool - Internazionale
Liverpool u siebie ładnie gra a w weekend odpuścił puchar więc się szykują, Inter będzie czekał na swoją szansę i pilnował wyniku. Przewiduję under choć kto wie ? Nie mam faworyta też ich zdecydowanie nie lubię.
Schalke 04 - Porto miszczu Ty lizusie. Tak Porto bo niemców nie znoszę. Choć szalkę ciekawie pogrywa. Jednak ja postawie chyba x2, chyba że Handi będzie jakiś przystępny.
Roma - Real Madrid
przeczucie mówi mi Roma, ale Real może się obudzić. Brak faworyta.
Olympiakos - Chelsea
Chelsea pewnie awansuje. Olympakos u siebie groźny. Chelsea będzie się pilnować i under możliwy ale ryzykowny.
Słucham francuskiego rapu od: tak od 7 lat
Wiek: 23 Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 321 Otrzymał 19 piw(a) Skąd: WuWua
Wysłany: 2008-02-18, 23:49
Arsenal - AC Milan
Najbardziej wyrownana para..Milan jak koczoturian napisal to "szczwane lisy".Niby slaby bramkarz i problemy z atakiem,ale to wlasnie w takich meczach superpippo czuje sie najlepiej.Arsenal od lat ma dobrze roumiejacy sie sklad ale w pucharach nic nie moze osiagnc.I tez nie przepadam za Lehmanem..
Lyon - Manchester United
Lubie oba kluby i nie mam zdecydowanego faworyta..Obie druzyny potrafia grac z polotem i mozemy byc swiadkami sobrego widowiska.Chociaz z forma u obu klubach ostanio cienko.Dziwi mnie ostatnia porazka Lyonu w lidze ( to juz nie tez sam klub ktory potrafil seryjnie wygrywac mecze w lidze)Dobrze ze maja Benzeme bo bez niego raczej moglo by byc tylko gozej.
Fenerbahce - Sevilla
Sevilla chyba jednak ebdzie faworytem.Chociaz niespodzianka by mnie nie zdziwila.
Celtic - Barcelona
Wiadomo ze kibicujemy borucowi.. Ale barca i tak bedzie grala dalej.Niech bedzie 0-0 i 1-0 dla Barcy o Boruc znowu bedzie chwalony.
Inter nie powinien miec problemow z Liverpoolem.Ma chyba najbardziej wyrownana kadre ze wszyskich klubow,Zawodnicy nie sa przemeczeni gdyz wystepuje tu sytem rotacjnym,mam nadzieje ze wreszcie inter cos osiagnie w europie.
Schalke 04 - Porto
Nie jestem fanem niemieckiej pilki dlatego stawiam na Porto,ktore zaczyna grac jak za czasow Murinho.
Roma - Real Madrid
Ja znow przeczuwam ze Real.Chociaz moze im sie zdazyc slabszy mecz i zobaczymy czy roma to wykorzyta.
Olympiakos - Chelsea
U siebie Olympiakos zremisuje ale na wyjzdzie Chelsea nie zostawi po nim suchej nitki
Wysłany: 2008-02-18, 23:51
koczoturian napisał/a
miszczu Ty lizusie. Tak Porto bo niemców nie znoszę
Za to Cie lubie Ja niemców (celowo małą literą) nie trawię od dawien dawna i to się już nie zmieni.
koczoturian napisał/a
przeczucie mówi mi Roma
Lubie Cie coraz bardziej Esco, eM - kibice Realu, jadą po mnie, a tu choć cień nadzieji dla mojej Romy dzieki za wsparcie, bo z moją nadzieją kiepsko... Dobra wiem, że nie chciałeś mnie weprzeć, ale i tak fajnie, że nie każdy lubi real.
koczoturian napisał/a
Liverpool u siebie ładnie gra a w weekend odpuścił puchar więc się szykują, Inter będzie czekał na swoją szansę i pilnował wyniku. Przewiduję under choć kto wie ? Nie mam faworyta też ich zdecydowanie nie lubię
Obydwu drużyn nie lubię podonie jak Ty. Z prostego względu, mają za dużo dobrych graczy i inni dobrzy się marnują...
koczoturian napisał/a
Arsenal - AC Milan
Milan to jednak szczwane lisy, niby takie nie mrawe w lidze ale to może być zasłona dymna (choć ta akcja z Didą w weekend i kontuzjami napastników). Arsenal też osłabiony, to może być taki pojedynek niedobitków wszystko się tu może zdarzyć. Nie będe zaskoczony jak Milan awansuje po mękach, przecież nie tak dawno już tak było P.S. Nie lubię Lehmana.
Interesuję się Serie A i to bardzo. Milan to drużyna której zaszczytów odmówić nie można. Fakt, że mimo iż w lidze zawodzą to w Europie grają dobrze. Ale mimo wszystko to nie jest ich sezon. Nie sądzę, żeby się im tak poszczęściło. A Arsenal to drużyna kompletna choć mają problemy z bramkarzem. Szkoda, że Wenger nie daje szansy Fabianowi, bo Lehman to już w tym sezonie za dużo wpadek miał (też go nie lubię )
Fajnie byłoby gdyby były jakieś niespodzianki w pucharze, bo ciągle ci sami zwycięzcy to się nudzi. Ja mimo wszystko liczę na konstruktywną wymianę piłek i ciekawe, składne kontry...
PS Koczu, to że niemców nie lubię to jest typowe dla Polaka, więc nie podlizuje Ci się
Wysłany: 2008-02-19, 12:24
Arsenal-Ac Milan X tutaj postawiłbym na remis .przy czym słabym piuntkem milanu moze byc bramka ,poniewaz dida doznał kontuzji pleców siedząc na ławce rezerwowych.Jeśli chodzi o to za jakim klubem bardziej przepadam to z pewnością jest to drużyna z Włoch.
Olympiakos-Chelsea 2 tutaj myślę że obejdzie sie bez niespodzianki i anglicy wywiozą zwycięstwo z pireusu.
Liverpool-Inter X nie za bardzo przepadam za oboma klubami ,ale jesli chodzi o strone sportową to myśle ze bedzie remis,a w Mediolanie druzyna Rafy Beniteza dostanie srogie lanie.
Roma-Real 2 tutaj myslę że zwycięży real,mimo ze osattnio w lidze mieli rózne przypadki
Shalke -Porto dwumecz zdecydownie dla Portugalczyków ,pierwszy mecz moze być tylko dla porto
Celtic-Barca 2 mylse ze tutaj nie bedzie chyba niespodzianki wygra nieznacznie Barca
Lyon-Manchester 1 szczerze to chacialbym zeby Lyon wygrał całą ligę Miszczów ,po początkowych niepowodzeniach zaczeli łapać wiatr w żagle
Fenerbahce-Sevilla 2 hiszpanie bo grają zajebisty techniczy futbol
Wysłany: 2008-02-19, 22:59
koczoturian napisał/a
miszczu pewnie w niebo wzięty
miszczu ma mieszane uczucia... raz fajnie, że wygrali po ambitnej walce. dwa... za dwa tygodnie rewanż w Madrycie. trzy w tamtym roku z Manchetsrem też wygrali 2:1 a później co było każdy wie
koczoturian napisał/a
Schalke 04 1-0 FC Porto
Pieprzone szwaby
Mam nadzieję, że jutro będzie tak ciekawie jak dziś
Wysłany: 2008-02-20, 20:22
A to dzisiaj:
Celtic - Barcelona 4.80 3.30 1.85
Fenerbahce - Sevilla 2.75 3.10 2.75
Lyon - Manchester United 3.45 3.15 2.25
Arsenal - AC Milan 2.00 3.15 4.25
Celtic - Barcelona
Barca na wyjazdach kiepsko pogrywa. W grupowych rozgrywkach na wyjazdach przede wszystkim bronili. Myślę, że będzie remis. Stawiam, że Celtic nie strzeli
Fenerbahce - Sevilla
Fener do mnie nie przemawia. Przewiduję, że nie dadzą rady strzelić Sevilli, która też nie będzie aż tak parła do przodu.
Lyon - Manchester United
Kibicuje Lyon'owi. Wiele osób twierdzi, że będzie tu sporo bramek a ja wręcz odwrotnie. MU na wyjazdach nie strzelał za dużo. Przewiduje, że padnie góra 1 bramka.
Arsenal - AC Milan
Tutaj większość jak zauważyłem stawia na Arsenal. Ja myślę, że do przerwy nie zobaczymy bramek. Milan to cwaniaki i z początku nie będą forsować tempa (defens).
_________________ Some people pay for the lesson once, some pay all their life.
Wysłany: 2008-02-20, 22:47
Arsenal - Milan 0:0
Moim zdaniem wynik nie odzwierciedla tego co działo się na boisku. Pierwszej połowy jakoś dziwnym trafem nie pamiętam mimo iż oglądałem . W drugiej była bez apelacyjna przewaga Arsenalu. Co prawda Milan miał sporo akcji, nawet kilka mogących dać bramki lecz to Arsenal dyktował grę. Fabregas jak zwykle obdzielał kolegów dobrymi podaniami, z których mogły paść gole. Londyńczycy mieli kilka stuprocentowych akcji np. ostatni rzut rożny w 93 minucie kiedy to Adebayor trafił w poprzeczkę z metra... Cóż taki bywa futbol.
Zaraz ktoś mi napisze, że Roma też nie była lepsza... Dobra, wczoraj byłem zbyt podekscytowany aby patrzeć obiektywnie. Dzisiaj stwierdzam: Real grał lepiej, ale nie dyktował tak gry jak dziś Arsenal.
Fenerbache - Sevilla 3:2
Jednak dobrze czułem, że Turcy wygrają Ciekawe co pokażą za 13 dni.
Wysłany: 2008-02-23, 11:02
Szkoda mi Artura Boruca jeden z lepszych bramkarzy w Europie ale co zrobic skoro ma taka porzadna(czytaj do dupy) obrone z Celticiem nic wiecej nie osiagnie
Słucham francuskiego rapu od: tak od 7 lat
Wiek: 23 Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 321 Otrzymał 19 piw(a) Skąd: WuWua
Wysłany: 2008-02-25, 13:07
Jezeli nie odjdzie po tym sezonie to zostanie w szarzyźnie szkockiej i nic juz wielkiego nie osiagnie... Celtic to klub mocny w szkocji bo na wyspach to ju przecietniak jak dla mnie
Reklamator
Dołaczył: dawmo temu
Skad: W chuj daleko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.