Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 339 Otrzymał 62 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2008-07-14, 23:35
Hmm.... Typowej ulubionej nie mam. Marsylię, Lille lubię. Kiedyś uwielbiałem Barcę, ale odkąd sprowadzają sobie kogo tylko chcą to już zaprzestałem....
>>>La réalitéest d'hallucination pour sensation<<<
Manchester United - całe życie, odkąd zacząłem na poważnie piłką się interesować - jakieś 9-10 lat
Olympique de Marseille - jakieś 5-6 lat, uwielbiam ten klub, historia równie piękna co Manchesteru United, a jeszcze niedawno doszedł do tego najlepszy rap francuski (który pochodzi z Marsylii ^^)
Inter Mediolan - kiedyś byłem wielkim fanem, ale jakoś mi przeszło
Flota Świnoujście - swojak, wypada kibicować swojej drużynie z miasta
pozdro
Reklamator
Dołaczył: dawmo temu
Skad: W chuj daleko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.