Słucham francuskiego rapu od: nie słucham
Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 483 Otrzymał 89 piw(a) Skąd: p-k
Wysłany: 2007-07-04, 16:46
Staffo napisał/a
no to raczej plotki nie sa
no wiesz fakt faktem raczej na 100% odejdzie Chivu (szkoda, ale nikt nie jest niezastapiony, w koncu Roma sie wzmocniła Juanem z Bayeru), ale mnie draznią co chwila informacje z kim to on juz kontraktu nie podpisał Juz go widzialem w Interze, Barcelonie, Juventusie czy Realu, a jak przyjdzie co do czego do on i jego agent deklaruja miłość do Romy. I to mnie wkurza. Ale co tam wazne ze Mexes podpisał kontrakt do 2011( ) i zeby jeszcze Manciniego nam nie wykradli
To tyle bo znowu nie na temat.
Wysłany: 2007-07-24, 09:56
nie tyle on z reszta co reszta z nim
_________________ J’baiserai la France jusqu’a ce qu’elle m’aime
Lunatyk
Słucham francuskiego rapu od: uhuhu...
Wiek: 22 Dołączył: 27 Sie 2007 Posty: 98 Otrzymał 20 piw(a) Skąd: WWA
Wysłany: 2007-08-30, 09:38
hehe ja jestem ze stolicy wiec kibicuje Legii
a we Francji lubie OM - ale ostatnio im nie idzie pomimo ciekawych transferow - szkoda ze pozbyli sie Ribery'iego - bo bez niego sa duzo duzo slabsi
_________________ HWDP mówi to coś Ci??
^piter
Słucham francuskiego rapu od: roku
Wysłany: 2007-09-01, 15:14
Co do francuskich klubów to dla mnie najzajebistrzym klubem jest PSG. Nie chodzi mi tutaj o formę prezętowaną w meczach bo z nią to różnie bywa. Jak każda drużyna zalicza wzloty i upadki. Ale jaram sie ich kibicami i tym co potrafią przedstawić podczas meczu, ten ich cały doping, oprawy zapierają dech w piersiach
Tutaj jest filmik ich ultraski z przed kilku lat
Słucham francuskiego rapu od: wschodu do zachodu :)
Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 550 Otrzymał 73 piw(a) Skąd: Ciechanów
Wysłany: 2007-09-01, 15:44
Jesli patrząc na klubu francuskie to... jestem sympatykiem RC Lens Z tym, że nie jestem jakimś tam fanatykiem, nie znam nawet składu czy trenera, po prostu od juz dłuższego czasu darze tym klub sympatia Zawsze jak sprawdzam wyniki meczy to patrząc na ligę francuska w pierwszej kolejności szukam właśnie Lens Jak jakies puchary nie puchary też zawsze Lens... sam nie wiem dlaczego? Cos mnie tak ciągnie... Nie wiem skąd się to wzieło u mnie... Pamiętam tylko , że o tym klubie usłyszałem jak J. Bąk tam pocinał no i wiadomo jak gra jakiś Polak w zagranicznym klubie to w pewnym sensie sie tam jakoś 'kibicuje' z tym, że Jacka nie ma a ja dalej przy tym klubie... Ot taka zwykła sympatia, nic więcej
^piter
Słucham francuskiego rapu od: roku
Wysłany: 2007-09-01, 20:27
Co do darzenia sympatią w moim przypadku jest kilka takich klubów... a w sumie nawet całkiem sporo Są to miedzy innymi Barca, Sevilla, Juve. Ale PSG u mnie to nie tylko sympatia:) chciałbym kiedyś móc pojechać na ich mecz
Słucham francuskiego rapu od: dawna
Wiek: 19 Dołączył: 24 Maj 2007 Posty: 223 Otrzymał 64 piw(a) Skąd: Lublin
Wysłany: 2007-09-25, 20:32
ja z francuskich klubow zawsze kibicowalem olympique marsylia i lyon, cos mnie ciagnie do tych olympique, ostatnio wygrala marsylia w lm 2:0 takze byla feta,no coz lyonowi cos nie poszlko na camp nou, ale nic zrewanzuja sie u siebie
Christian
Wysłany: 2007-11-22, 06:50
Ja osobiście Kibicuje Zagłębiu Sosnowiec no i Legii . Może Wam się wydać to dziwne ale także bardzo lubię Arke Gdynia mam bardzo dużo znajomych w Gdyni, którzy zabierali mnie na mecze... atmosfera niesamowita . Ostatnio na meczu z Lechią się działooo...
Zagraniczy klub to PSG oraz OM
Brotha_Mattiss
Wysłany: 2008-06-21, 23:12
Nous Sommes Les Marseillais !!! Jeżeli chodzi o ulubioną drużynę to nikt inny jak Olympique De Marseille, z Polski Lech Poznań, a tak to lubie jeszcze Palmeiras, Boca Juniors i Fenerbahce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.