Słucham francuskiego rapu od: kilku ladnych lat
Wiek: 22 Dołączył: 05 Lis 2006 Posty: 285 Otrzymał 20 piw(a) Skąd: elksterdam/warszawa
Wysłany: 2006-11-09, 19:22
mnkone napisał/a
Ja to od dziecka Real Madryt.Kibicowa?em Realowi jak jeszcze nie mieli tych wszystkich gwiazd jak gra? tam Manuel Sanchis,Fernando Hierro czy Redondo i wkurwia mnie taki lansik ze niby gwiazdy to zaraz za Realem :evil: (a tak nawiasem to wg mnie to Barca teraz wiecej przereklamowana :-P ).Z Polski jedyny godny klub z Podlasia -oczywiscie Jaga.
normalnie wodki bym sie z Tobą napil, dobrze mowisz, nie ma to jak w ataku rzadzili Suker z Mijatovicem
Jaga duma podlasia
Ostatnio zmieniony przez Adam 2007-08-22, 18:36, w całości zmieniany 1 raz
Słucham francuskiego rapu od: 2000
Wiek: 20 Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 27 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Szczecin
Wysłany: 2007-06-11, 08:57
W polskiej lidze kibicuje Pogoni Szczecin i Legii Warszawa, we francuskiej najbardziej Paris Saint Germain a później Olympique Marsylia, we włoskiej Juventusowi, w hiszpańskiej Realowi Madryt:D w niemieckiej Borussi Dortmund a w angielskiej Arsenalowi Londyn:D pozdro!
Słucham francuskiego rapu od: 7 rano
Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 464 Otrzymał 117 piw(a) Skąd: ja się tu wziąłem ?
Wysłany: 2007-06-12, 20:42
Piotrek_16 napisał/a
polski kluby piłki nożnej są o pizd** rozbić... nie oglądam tego badziewia
Też lubię sobie pooglądać jak za granicą chłopaki piłkę kopią ale w tym wypadku chodzi o regionalną rywalizację i przywiązanie do klubu z rodzinnego miasta. Też mam swoich "faworytów" zagranicą, którym kibicuję i cieszę się kiedy wygrywają (i ja wtedy wygrywam ) ale to nie to samo -> z tamtymi nic mnie nie łączy.
_________________ Some people pay for the lesson once, some pay all their life.
Słucham francuskiego rapu od: ...szalenie długo
Wiek: 19 Dołączyła: 02 Mar 2007 Posty: 311 Otrzymał 96 piw(a) Skąd: Zachód
Wysłany: 2007-06-14, 13:50
Od blisko 5 lat FC Barcaa!!! Z nią całym sercem i emocjami Każdy mecz z ekstatyczną nadzieją, ze wygrają Liga hiszpańska zreszta moim zdaniem obok brazylijskiej, argentynskiej oraz portugalskiej jest najpiekniejsza i najprawdziwsza. Nie ogladam polskich staran....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.