Słucham francuskiego rapu od: nie słucham
Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 483 Otrzymał 89 piw(a) Skąd: p-k
Wysłany: 2008-06-19, 20:54
Dimitroff napisał/a
i dość prosty, więc nie rozumiem powyższego stwierdzenia
Ja mówiłem o "dopalaczu", "baterii" czy jak się to u Was nazywa. Najczęściej można usłyszeć wersję -> wódka
Dymitr, aby nie popaść w odwodnienie można zwiększyć poprzeczkę i z marszu rozpocząć kolejne rundy i potem ćwierćfinał, półfinał i ostateczne starcie. Jeszcze nie udało mi się wygrać Różnie to bywa, nieraz zdarza się kontuzja lub dyskwalifikacja (jeszcze nie miałem) a czasem po prostu sędzia nie dopuszcza do dalszej rywalizacji
Dla hardcorowców lubiących gry planszowe polecam:
Cytat
Rower
Dżizys, ja na rowerze chyba dwa lata temu ostatni raz jeździłem
Uwielbiam tą scenę Z Alem niestety nic mnie nie łączy
Z tangiem znam jeszcze inny film, "Ostatnie tango w Paryżu", ale to raczej erotyk
Wysłany: 2008-06-19, 21:39
Ehh, wspomnienia niezapomniane przywołuje ta gierka. Wyobraźcie sobie taką akcję:
Jest impreza, btw u mnie w domu. Kumpel przyniósł tą grę, nie wiadomo skąd wytrzasnęliśmy kostkę. Wódki u mnie w domu nigdy nie brakuje, choć ludzie się do tej morderczej gry nie kwapili. Rozgrywka została odłożona na później. Ludzie się porozchodzili, w centralnym punkcie chlania, na moim łóżku został kumpel, student matmy na PW i 2 koleżanki. Kumpel wziął do ręki grę i zaczął medytować nad nią. Ja gadałem z koleżankami. Po jakichs 5 minutach kumpel odkłada planszę mówiąc: "Jak się będzie miało farta, to da się to przejść wypijając 2 kolejki". To się nazywa łeb, obliczyć wszystkie mozliwości w 5 minut... Oczywiście nikt nie miał takiego "farta" gdy w to graliśmy i najwytrwalszy zawodnik odpadł na 40 (wyrzucił 6). Zapewne stało się tak, bo nikt nie startował całkowicie trzeźwy. A ktoś z waszych znajomych ją przeszedł?
łee, wódka do bilardu? Do bilardu tylko piwo. Mam kumpla "burżuja", który ma pokój bilardowy w chacie z barkiem i lodówką.
_________________ Le Savoir Est Une Arme!
In the land of the blind, the man with one eye is the king...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.