piłka nożna gram coraz zadniej niestety bo czas nie pozawala, ehhh kiedyś to się grało codziennie, kondycja była super. Rowniez na rowerku lubie pojeździć, na siłowni poćwiczyć, pobiegać wieczorkiem w parku
ja troche łapałem tych rybek swego czasu.karp szarp płoć choć i takie tam hehe.teraz mam zamiar pograndzic znow troche z jakas gandziarą nad wodą.zobaczymy czy bedą brać:)...na karpia tylko mala granulacja...hehehe
[ Dodano: 2008-06-18, 00:19 ]
a jeśli chodzi o piłke to proste za malolata sie codziennie cale dnie biegala za gałą teraz troche rzadziej do tego te pierdolone szlugi....ahhh ta kondycja...hehe.pozdro.TYLKO WIDZEW !!!!!!!!
Słucham francuskiego rapu od: ...szalenie długo
Wiek: 19 Dołączyła: 02 Mar 2007 Posty: 311 Otrzymał 96 piw(a) Skąd: Zachód
Wysłany: 2008-06-18, 08:55
Hm.. postanowilam sie przyznac, ze ja uprawiam taniec raczej czysto swobodny. Jak juz sie dostane do Bydzi albo Torunia zamierzam powrocic na kurs tanca, ale tym razem skupie sie na 4 tancach: tango, samba, salsa i rumba (te tance polecam szczegolnie). I cholernie kreci mnie taniec brzucha...
Poza tym kiedys gralam w pilke ale stojac na bramce balam sie pilki....Co nie wrozylo zbyt dobrze (jesli sie nie myle byl to okres 10-11 lat)
_________________ Pisz jesli potrzebujesz informacji o FR rapie bądz szukasz konkretnych produkcji.
Słucham francuskiego rapu od: nie słucham
Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 483 Otrzymał 89 piw(a) Skąd: p-k
Wysłany: 2008-06-18, 15:09
W BDG Orzech z MJ się Tobą zajmą
Ja ostatnio uprawiam sztafetę... 4 razy 100 bez popity
Meuf napisał/a
tango
Łał, jak Al Pacino w zapachu kobiety
Ja zawsze chciałem nauczyć się tańczyć. Nigdy nie chodziłem na żadne kursy ani lekcje
Gosia, może mnie nauczysz
Adam napisał/a
Ktoś z szanownych forumowiczów wędkuję może?
Ja dwa razy byłem na stawie hodowlanym... Szczerze mówiąc wolę jeść niż moczyć kija
Ostatnio włócząc się po barach zacząłem grać w billarda. Całkiem fajna gra, tylko czasem mimo wspomagania manualnego dużo trudniejszy poziom Podobnie jest z ping-pongiem.
Wysłany: 2008-06-19, 08:50
Orzech napisał/a
Meuf o co chodzi z bydgoszcza? to moje miasto czyzbys miala tu studiowac ?
Zamiary sa:) Pojde tam, gdzie dostane sie na dzienne :)czyli bydzia albo torun, ej i w toruniu sa pierniki mniam
miszczu napisał/a
Łał, jak Al Pacino w zapachu kobiety
Ja zawsze chciałem nauczyć się tańczyć. Nigdy nie chodziłem na żadne kursy ani lekcje
Gosia, może mnie nauczysz
Lukasz jeszcze nie jest za pozno , sadze ze na taki kurs mozna zapisac sie w kazdym wieku. A tango um... iscie pasjonujacy taniec Jesli wpadne do warszawy albo spotkamy sie na forumowaym zgromadzeniu chetnie naucze Cie kilku krokow
_________________ Pisz jesli potrzebujesz informacji o FR rapie bądz szukasz konkretnych produkcji.
Słucham francuskiego rapu od: roku 2004 (?)
Wiek: 19 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 325 Otrzymał 115 piw(a) Skąd: Warszawa (Alcatraz)
Wysłany: 2008-06-19, 20:30
Mnie kobieta namawiała do kursu tańca, kiedyś pewno pójdę...
Tango, aj aj, uwielbiam... oglądać, bo nie zatańczę. Narazie
Wracając do sportu
Rower to dla mnie nie sport, a codzienność.
Poza tym ścinanie drzew na opał, noszenie kłód, rąbanie, ganianie kóz, gotowanie takie "sporty codzienne".
W szachy jeszcze grywam
No i sztafety jak miszczu, tylko, że ja jestem rozsądny i nie ryzykuję odwodnienia, więc z popitą.
Bilard jest fajny
Cytat
mimo wspomagania manualnego dużo trudniejszy poziom
i dość prosty, więc nie rozumiem powyższego stwierdzenia
_________________ Le Savoir Est Une Arme!
In the land of the blind, the man with one eye is the king...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.