Słucham francuskiego rapu od: Kilku Lat
Wiek: 20 Dołączył: 04 Lip 2007 Posty: 219 Otrzymał 13 piw(a) Skąd: Krosno
Wysłany: 2007-11-23, 14:10
Tutaj nawet niema co mówic bo wiadomo ze jest dalej potrzebny kadrze mimo ze w Celticu nie gra to mimo wszystko w reprezentacji jest czolowia postacia i daje bardzo duzo reprezentacji jego doswiadczenie spokoj, on jak jest na boisku to juz duzo daje Ja Jestem Na Tak
Słucham francuskiego rapu od: kilku ladnych lat
Wiek: 22 Dołączył: 05 Lis 2006 Posty: 285 Otrzymał 20 piw(a) Skąd: elksterdam/warszawa
Wysłany: 2007-11-25, 21:06
moim zdaniem to jest podstawowy zawodnik tego zespolu, i to od niego powiino zaczynac sie ustalanie skladu, nie strzela bramek, w celticu nie gra, ale ten gosc wykonuje tak zajebiscie ciezka (czesto niewidoczna przez pryzmat innych zawodnikow) prace, jest wg mnie motorem napedowym kadry
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.