Słucham francuskiego rapu od: tak od 7 lat
Wiek: 23 Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 321 Otrzymał 19 piw(a) Skąd: WuWua
Wysłany: 2007-10-21, 21:12
A ja powiem ze 3 seria naprawde wciaga.Najbardziej neoczekiwanem zwrotem wydarzen jest odciecie głowy Sary.Ogólnie 3 seria jest pełna niespodzianek i polecam ja kazdemu.A co do polskich seriali to w jesiennej ramowce naprawde nic ciekawego sie nie pojawilo.Małaszynski jest naprawde wszedzie.Do seriali które wymieniles mozemy dodac Magde M 20 lat pozniej.Mimo ze jest to jak dla mnie parodia ale mysle ze ogladalnosc miala naprawde spora .Szkoda ze chyba szymon zaprzestal juz krecenia tych odcinkow.Powiem tak zaden seria od czasów odwroconych nie przykul mojej uwagi no moze poza M jak milosc Klan badz Pierwsza miłoscia heh
Słucham francuskiego rapu od: nie słucham
Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 483 Otrzymał 89 piw(a) Skąd: p-k
Wysłany: 2007-10-22, 15:04
Magda M 20 lat później i Ącki to jedne z ostatnich rzeczy jakie Majewskiemu wyszły i widze że wraac do formy, bo ostatnie dwa sezony to klapa, rozmowy w tłoku jakos to ciagneły, bo sam program był słaby. Mam nadzieje ze po teraz jak juz nie ma ani Magdy ani Ąckiego bedzie dalej tendencja wzwyzkowa...
Wysłany: 2007-10-22, 15:27
No i własnie zapomnialem wspomniec o rodzine soprano.Szkoda ze juz chyba bodajze 6 seria byla ostatnia seria .Obejrzałem wszystkie odcinki i stwierdzam ze ten serial naprawde ejst nieprzewidywalny.
A najgoretszym serialem ejst Moda na sukces hehe Ile to juz tysiecy odcinkow ?? U nas w polsce klan idzie sladami tego dennego amerykanskiego serialu.
[ Dodano: 2008-02-01, 22:22 ]
A z serialow polecam Kroniki sary Connor - serial dla wszystkich fanow Terminatora. Opowiada on o tym co sie dzialo z sara i jej synem miedzy 2 i 3 czescia terminatora... Wiadomo ze nie ma takich efektow co w filmach.. Dla ciekawostki dodam ze serialem zajmuje sie ta sama ekipa co Prison Breakiem... Do tej pory telewizja FOX wypuscila 3 odcinki..Tak wiec kto lubie terminatora powinien obejrzec tez serial...
Wysłany: 2008-03-17, 13:56
A ogląda ktoś nowy wytwór TVN-u - 39 i pół?
Jak na mój gust to serial nietuzinkowy i ciekawy Fajny konspekt na scenariusz i fajnie zrealizowany. Oczywiście są różne pierdoły i bezsensowne rzeczy, ale jak na komedie to jest rewelacyjny (przynajmniej dla mnie ). Karolak jako punkowiec jest dobry, ma śmieszne teksty. Jego syn też nie najgorsze. Jak ktoś nie ogląda to polecam. A jak komuś się nie podoba to widocznie JA nie mam gustu
Wtorek 21:30, TVN. Zapraszam
Wysłany: 2008-04-30, 22:55
Ja dokładnie 2 dni temu zoorientowałem sie ze mam comedy central. Wszystko co tam leci jest super. Najbardziej lubie hoży doktorzy i wlasnie ten co ty mowisz moge siedziec 24h i ogladac ten kanał
_________________ J't'explique c'que j'kiffe, c'est de fumer des spliffs
Słucham francuskiego rapu od: tak od 7 lat
Wiek: 23 Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 321 Otrzymał 19 piw(a) Skąd: WuWua
Wysłany: 2008-05-01, 13:18
A ja wam polece nowy serial fabularno-dokumentalnego - "Szpieg" o Marianie Zacharskim, najsłynniejszym agencie polskiego wywiadu, którego losy prześledził dziennikarz TVN i TVN24 Bogdan Rymanowski.
Autorzy sześcioodcinkowego serialu "Szpieg podążyli tropem Mariana Zacharskiego, który od lat mieszka poza Polską. Jego historia sięga czasów "zimnej wojny", kiedy wykradł Amerykanom tajne dokumenty dotyczące supernowoczesnej broni. Te materiały Warszawa przekazała Moskwie, w rękach KGB znalazły się największe tajemnice militarne Stanów Zjednoczonych.
Zacharski został aresztowany przez FBI i skazany na dożywocie. W zamian za jego uwolnienie, Amerykanie żądali zwolnienia 25 szpiegów, schwytanych w PRL i innych krajach Układu Warszawskiego. 11 czerwca 1985 roku na moście między Berlinem Wschodnim a Zachodnim doszło do bezprecedensowej wymiany szpiegów.
Po czterech latach więzienia Zacharski odzyskał wolność i wrócił do Polski.
Po zmianie systemu superszpieg PRL został zatrudniony w Urzędzie Ochrony Państwa. Przez kilka dni był nawet szefem wywiadu III RP. W 1995 roku Zacharski zdobył informacje o działalności rosyjskiego szpiega o kryptonimie "Olin". Wybuchł szpiegowski skandal. Do dymisji poddał się premier Józef Oleksy. W czerwcu 1996 roku Marian Zacharski opuścił Polskę i… zapadł się pod ziemię.
Słucham francuskiego rapu od: Kilku Lat
Wiek: 20 Dołączył: 04 Lip 2007 Posty: 219 Otrzymał 13 piw(a) Skąd: Krosno
Wysłany: 2008-05-20, 08:17
Jak mowicie ze fajne serial to załacze ten kanal Comedy Serial bo tez go mam ale raczej nie ogladałem ale sprawdze ten serial tylko i wyłacznie dlatego ze piszecie o nim dobrze
[ Dodano: 2008-06-02, 07:52 ]
Mnie osobiscie bardzo podoba sie serial On Ona i Dzieciaki na Comedy Central polecam
Słucham francuskiego rapu od: wschodu do zachodu :)
Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 550 Otrzymał 73 piw(a) Skąd: Ciechanów
Wysłany: 2008-09-16, 00:32
A ktoś oglądał w sobotę może na TVNie nowy program rozrywkowy Mam talent! ? Ja przeoczyłem ale w sumie przez przypadek na trafiłem na ich stronkę obejrzałem zamieszczone tam filmiki z pierwszego odcinka i obiecałem sobie, że obejrzę wszystkie następne
http://mamtalent.plejada.pl/ wbijajcie w wideo, jak dla mnie dwaj akrobaci i ten gości żonglujący piłeczką rozwalili wszystkich, reszta aż tak się nie wychyla, jednak jestem niezwykle ciekawy co pokażą inni w kolejnych odcinkach
P.S przewiduje, że z każdym odcinkiem ten programik będzie oglądało coraz więcej ludu
Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 339 Otrzymał 62 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2008-09-16, 21:14
Ta 11letnia dziewczynka też dała radę, co do akrobatów to jeden jest kumplem mej kumpeli z klasy już do niego pisała esa co zrobi w następnych odcinkach (ale nie odpisał jeszcze )
Ja ostatnio oglądam One Tree Hill, jestem na drugim sezonie. Fabuła ogólnie mało kiedy zaskakuje (albo ja po prostu jestem tak przewidywalny ), ale fajne nawet.
>>>La réalitéest d'hallucination pour sensation<<<
Słucham francuskiego rapu od: Kilku Lat
Wiek: 20 Dołączył: 04 Lip 2007 Posty: 219 Otrzymał 13 piw(a) Skąd: Krosno
Wysłany: 2008-09-17, 07:46
A ja uzalezniłem sie ogladac Brygade Ratunkowa na AXN Przychodze z Pracy zjem obiadek i akurat za kilka minut leci (czytaj o 15) no i tak wciagnał mnie ten serial ze nie popuszczam poprostu musze ogladac ehh
Wysłany: 2008-10-23, 13:54
Dawno się nie odzywałem (może i dobrze ) ale nie będzie tak miło! Nie dam Wam frajdy z ulgi od czytania moich głupot
Mam talent - program niczego sobie tylko głupia foremniakowa, która już dawno powinna pójść do lamusa nie wiem co tam robi? Może ktoś wie... Siedzi, udaje poruszoną, kreuje się na znawczynie sztuki, ekspertkę od wszystkiego. O, zgrozo! Na zwycięzcę programu typuję jedną z piosenkarek - nie wiem jak jej było z nazwiska i imienia, ale będzie występować teraz w sobotę. Może obejrzę jak skołuję nowy TV bo się spalił dzisiaj
Co do innych seriali to powiem, że Dr House mnie zabija. Koleś niszczy wszystkie części Prison Breaka, Losta i inne masońskie twory w jednym odcinku. Fabuła lekarska w serialu staje się wątkiem pobocznym przy śledzeniu losów nieokiełznanego doktorka. Gość jest cynikiem, zimnym draniem a z drugiej strony niezwykłym ekspertem i inteligentem. Dawno nie widziałem tak świetnie napisanej i zagranej postaci. Nie wnikam już w inne postaci chociaż o ładnej Cameron też można parę słów powiedzieć. Chyba mój ulubiony serial razem z Bundymi, którzy właśnie za 20 minut lecą a ja nie mam gdzie oglądać
Żegnam się z Państwem powiedzeniem laryngologa (nie mylić z powiedzeniem ginekologa!) - do usłyszenia!
Wysłany: 2008-10-23, 16:37
Właśnie obejrzałem pierwszy odcinek Dextera. Zapowiada się fantastycznie! Seryjny, aseksualny morderca z zasadami pracujacy w laboratorium kryminalnym? Niezła rzecz. Wciąga jak CSI.
O nie, miszczu następny. Ja tam tego hausa nie potrafię oglądać niestety. Po prostu nie widzę nic ciekawego w chamskim lekarzu. Wolę Patch'a Adams'a.
_________________ Le Savoir Est Une Arme!
In the land of the blind, the man with one eye is the king...
Wysłany: 2008-10-23, 22:30
A mnie nie wciąga ani Dexter ani CSI CSI z prostego powodu - raz widziałem jeden odcinek i stężenie inteligentnych policjantów mnie przeraża - ale w końcu to ameryka... Wolę polskiego Pitbulla, choć ostatni sezon miernie wypadł. Na Dextera liczyłem, że będzie ciekawy. Fabuła zapowiadała się nieźle, ale jakoś mnie nie zafascynowało. Trochę się zawiodłem.
Chamski lekarz to zdecydowanie zbyt zgeneralizowane określenie. Owszem, jest cyniczny i ignorancki. No tak te cechy mogą odstraszać, ale faktem jest, że postać Housa jest tak skonstruowana, że nie ma przesady w jego negatywach. Wręcz budują wizerunek ciekawego bohatera i dość nietypowego. Na dodatek sam aktor świetnie się wciela w lekarza. Ja osobiście zawsze lubiłem patrzeć na ludzi cynicznych - tak jak mi się podobał Bogart w Casablance tak i House jest ciekawym osobnikiem - jak dla mnie nic dodać nic ująć.
Czekam teraz z niecierpliwością na Californiacasion bo ma być na TVN-ie.
Wysłany: 2008-10-27, 16:13
Bogart miał prawo być cynikiem. Według mnie lekarz nie ma. Tak przynajmniej interpretuję przysięgę Hipokratesa.
Csi pięknie przedstawia potęgę nauki i to mi się podoba. Doskonałe kreacje aktorskie do tego i nic więcej nie potrzeba.
_________________ Le Savoir Est Une Arme!
In the land of the blind, the man with one eye is the king...
Reklamator
Dołaczył: dawmo temu
Skad: W chuj daleko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.