Słucham francuskiego rapu od: kilku ladnych lat
Wiek: 22 Dołączył: 05 Lis 2006 Posty: 285 Otrzymał 20 piw(a) Skąd: elksterdam/warszawa
Wysłany: 2008-09-03, 20:06
a ja pare dni temu ogladalem "nie klam kochanie" i jedno co moge powiedziec to to, ze zakochalem sie normalnie w głownej aktorce..... normalnie cudo, najladniejsza polska aktorka ever !
Słucham francuskiego rapu od: nie słucham
Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 483 Otrzymał 89 piw(a) Skąd: p-k
Wysłany: 2008-09-03, 20:31
To się, Esco, przygotuj w niedzielę na dużą dawkę Żmudy-Trzebiatowskiej:
20 - Taniec z gwiazdami
22 - Teraz albo nigdy
Ja będę oglądał niewątpliwie. Teraz jest ładniejsza niż w Nie kłam kochanie Ale szczerze mówiąc poza ładną buźką talentu aktorskiego za dużo nie ma. Cóż, nie każda urodziwa ma jeszcze talent jak Audrey Hepburn...
A wracając do filmów. Ostatnio miałem nieocenioną przyjemność oglądania Zbysia Cybulskiego w najlepszej jego roli - w Popiele i diamencie. A oprócz tego genialny Easy rider, Las Vegas parano, Rec, Ratatuj [sic!] i powtórka z polskich komedii - Nic śmiesznego, Dzień świra, Chłopaki, etc...
Wysłany: 2008-09-04, 16:36
miszczu napisał/a
To się, Esco, przygotuj w niedzielę na dużą dawkę Żmudy-Trzebiatowskiej:
20 - Taniec z gwiazdami
22 - Teraz albo nigdy
Ja będę oglądał niewątpliwie. Teraz jest ładniejsza niż w Nie kłam kochanie Ale szczerze mówiąc poza ładną buźką talentu aktorskiego za dużo nie ma. Cóż, nie każda urodziwa ma jeszcze talent jak Audrey Hepburn...
A wracając do filmów. Ostatnio miałem nieocenioną przyjemność oglądania Zbysia Cybulskiego w najlepszej jego roli - w Popiele i diamencie. A oprócz tego genialny Easy rider, Las Vegas parano, Rec, Ratatuj [sic!] i powtórka z polskich komedii - Nic śmiesznego, Dzień świra, Chłopaki, etc...
spoko, niedzielny wieczor mam zarezerwowany dla marty , ale dzieki ze przypomniales
Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 339 Otrzymał 62 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2008-10-01, 21:40
A widzieliście:
Bienvenue chez les ch'tis?
To jest ogólnie najlepsza scena
Akcent ch'tis powalający
>>>La réalitéest d'hallucination pour sensation<<<
Słucham francuskiego rapu od: Kilku Lat
Wiek: 20 Dołączył: 04 Lip 2007 Posty: 219 Otrzymał 13 piw(a) Skąd: Krosno
Wysłany: 2008-10-13, 12:35
Ogladaliscie rosyjski film 9 Kompania ?? Jesli nie to Zdecydowanie Polecam!! Ja miałem przyjemnosc wczoraj obalic ten film i przypadł mi bardzo do gustu takze Panowie i Panie jesli lubicie kino o tematyce wojennej to Polecam
Słucham francuskiego rapu od: roku 2004 (?)
Wiek: 19 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 325 Otrzymał 115 piw(a) Skąd: Warszawa (Alcatraz)
Wysłany: 2008-12-15, 23:48
Lakeview Terrace
Od razu ostrzegam - to nie jest łatwy i przyjemny film. Każdy odbierze go w inny sposób. To nie jest film typu "jedni go kochają, inni nienawidzą". Dla jednego może to być tylko zwykły thriller, dla drugiego gniot z marnym zakończeniem, dla trzeciego hollywoodzka historia, dla czwartego okaże się fantastyczny i ekscytujący, piątemu nie spodoba się parę elementów, które będą niezauważalne dla innych, szósty nie będzie wiedział co o tym wszystkim myśleć... I tak można by opinie mnożyć. Osobiście bardzo podobają mi się takie prowokacyjne i kontrowersyjne filmy, w dodatku z bardzo dobrymi kreacjami aktorskimi. No i jeśli do tego potrafią mnie wzruszyć swoim zakończeniem, to jestem w pełni zadowolony.
Nie będę tu opowiadał fabuły ani wklejał traileru etc, jak ktoś to lubi to niech sobie znajdzie na necie. Mi takie rzeczy zwykle psują radość z oglądania. Zamiast czytania o nim proponuje obejrzeć i podzielić się swoimi spostrzeżeniami.
Nie wiem czy i kiedy wejdzie na polskie ekrany - chyba jest zbyt niepoprawny politycznie, by u nas odniósł sukces, więc nie ma nawet zapowiedzi, że trafi do naszych kin. A szkoda, bo to jeden z bardzo niewielu filmów, na który chętnie bym poszedł.
_________________ Le Savoir Est Une Arme!
In the land of the blind, the man with one eye is the king...
Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 339 Otrzymał 62 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2008-12-23, 13:44
Rzeczywiście Staffo Może być fajne.
Małe uzupełnienie:
>>>La réalitéest d'hallucination pour sensation<<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.