No to po MJ przychodzi czas na mnie . Więc zaczynamy. Prezentuję tutaj pierwszy "singiel" w dośc eksperymentalnej wersji, promujący nielegal pt. "To Co W Duszy Gra", który mam zamiar wypuścić 22 września. Track nosi tytuł Dokąd Zmierzam i jest to numer 10 w kolejności utworów które mają być zawarte na płycie.
Słucham francuskiego rapu od: roku 2004 (?)
Wiek: 19 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 325 Otrzymał 115 piw(a) Skąd: Warszawa (Alcatraz)
Wysłany: 2008-02-28, 17:26
Tekst w porządku, tylko unikaj rymów czasownikowych. Jak popracujesz trochę nad flow (zwolnij! nie nawijaj tak szybko) to będzie ok. Tylko musisz bardziej charakterystyczny styl wykształcić...
Ale piwo się należy!
_________________ Le Savoir Est Une Arme!
In the land of the blind, the man with one eye is the king...
Słucham francuskiego rapu od: lat
Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 317 Otrzymał 150 piw(a) Skąd: WueM
Wysłany: 2008-02-28, 17:34
Dimitroff napisał/a
Jak popracujesz trochę nad flow (zwolnij! nie nawijaj tak szybko) to będzie ok.
Masz racje.Niektore teksty za szybko przewiniete.Ogolnie wrazenie pozytywne(i te charakterystyczne brzmienie Staffa).Jest ok.Propsuje projekt i czekam na materiał.
_________________ "...nie mam pojecia jak sie to czyta czy EmEnKone, EmEnKaŁan, MNykone czy jeszcze inaczej..."
Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 339 Otrzymał 62 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2008-02-28, 21:03
Nooo racja wporządku kawalek tego kawalka Staffa nie slyszalem. Ostatnio sluchalem innych wykonan jego. Hmm ten jest najlepszy z tych wszystkich, chociaz musialbym jeszcze przesluchac pozostale, ktore mam. Pod wzgledem technicznym pozniej sie wypowiem bo musze sie wsluchac, dlatego wrzuce na mp3 i jutro przeslucham na spokojnie
>>>La réalitéest d'hallucination pour sensation<<<
Słucham francuskiego rapu od: dawna
Wiek: 19 Dołączył: 24 Maj 2007 Posty: 223 Otrzymał 64 piw(a) Skąd: Lublin
Wysłany: 2008-02-28, 22:03
Chwała Staffo za ten kawałek , lubelskie podziemie wreszcie coś ruszyło ,z niecierpliwością czekam na płytkę,bo tak szczerze to mam dość monotematycznych i pseudohardkorów kawałków. Nie wiem czy ostatnio widziałeś teledysk z naszego miasta,podeślę Ci link na PW. a i dołączę się do poprzedników z małą radą nawijaj zdexcydowanie wolniej , a bicik dobry dobry. Widzę zdecydowaną poprawę względem wcześniejszych kawałków ,tak 3maj. pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.