Słucham francuskiego rapu od: tak od 7 lat
Wiek: 23 Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 321 Otrzymał 19 piw(a) Skąd: WuWua
Wysłany: 2007-12-04, 16:44 Polskie płyty 2008 roku
Rok 2007 powoli sie konczy.Tak wiec zacznijmy pisac o plytach ktore ukaza sie juz w roku 2008.Jedna z nich to plyta od PROSTO Dixon37 pt. "Satysfakcja".
Tracklista:
01. Intro - Lot Na Całe Życie
02. Dwie Dzielnice, Jedno Życie (Gośc. Hemp Gru/JLB)
03. W.N.M.
04. Co Nas Kształtuje
05. Satysfakcja
06. Tak Tu Jest (Gośc. Pjus, Wilku)
07. Rap Dla Ziomków
08. Nie Zastąpisz (Gośc. TZWM, Zgrzyt)
09. Nokaut (Gośc. Pono)
10. Japy Krewne (Gośc. Zgrzyt)
11. Spokój I Cierpliwość
12. Bez Zbędnego Pierdolenia (Gośc. Dżambodżet)
13. Po Drugiej Stronie Barykady (Gośc. Wigor)
14. Rap Vs. Hajs
15. Nie Zaśniesz Gdy Idziesz
16. Chodzi O Hajs
17. Bliżej Niż Myślisz (Gość. Miodu & Włodi)
18. W Góre Kielon
19. Tak Tu Jest (Remix) (Gośc. Pjus, Wilku)
A pozatym w 2008 roku na pewno ujrzymy 5 solówke tedego jak i GTW (WALLI TEDE )Noon - "Pewne Sekwencje EP, O.S.T.R. - "1980" , P-N. Jestem stąd, DJ Decks - "Mixtape vol.4" co wedlug mnie bedzie jedna z lepszych plyt.Na mikrofonach uslyszymy min:
- SLU & Killaz Group
- WWO
- Zipera & Juras (WSP)
- O.S.T.R. & Kochan
- TDF & Kołcz
- Skazani Na Sukcezz
- Pele, Kobra/Oldas, Ramona 23, Gandi Ganda, Paluch, Ajsmen (poznańskie podziemie w jednym utworze)
- Płomień 81
- Hemp Gru
- Borixon & Kajman
- Blady Kris (Beatbox)
Mysle ze plyty ktore mialy ukazac sie w grudniu tego roku ujrza swiatko dzienne na poczatku 2008 roku.Mowa tu o
3WKasta - "Ostatnie Rozdanie"
Lui - "Spryt"
2cztery7 - "Spaleni Innym Słońcem"
Termin wydania płyty został już potwierdzony przez wydawcę oraz dystrybutora. Płyta ukaże się w styczniu 2008. Dokładna data zostanie podana za kilka dni na portalu Hip-Hop.pl. Jako iż wielu ludzi pyta o "Bluźnierce" już dziś prezentujemy Wam okładke płyty oraz track listę.
Track lista:
1.W Jedną stronę
2.To jest Kajman!
3.Czasem...
4.Myśli / Défoulement feat. Joker[LZRGD], Saxo
5.Pociąg Z Forsą
6.Reminiscencje
7.Pół Żartem Pół Serio feat. Elem [W2S/BCN]
8.Nikt Z Nas Nie Ma Racji
9.Chcą Mieć Wszystko feat. Jogas, Janek, Joker [LZRGD], BRX
10.Chciałbym Coś Powiedzieć
11.Kogo To Obchodzi feat. Pawlak[PH]
12.Dotyk feat. Blemia[PH],
13.Prywatny Ból
14.Jestem W Porządku feat. BRX, Norek [PH]
15.Zamknij Oczy
16.Ostatni Bastion feat. DJ Zombi,
17.W Jedną Stronę REMIX
18.To Jest Kajman! REMIX
Już niedługo poinformujemy o postępach w pracy nad teledyskiem do utworu "To jest Kajman".
Słucham francuskiego rapu od: ...szalenie długo
Wiek: 19 Dołączyła: 02 Mar 2007 Posty: 311 Otrzymał 96 piw(a) Skąd: Zachód
Wysłany: 2008-01-18, 18:10
mnkone napisał/a
Kolejny darmowy materiał od Aes'a.
Yeah! Na to czekałam I bardzo sie cieszę, ze mamy tego reprezentanta z Silesi. Poprzedni jego nielegal podpasował mi bitami bo nieco ubogo z liryką bynajmniej nie jest lotna . Dobrze sie go słucha.
Dodane: 20 stycznia
Łeee no... Nie zbyt kuszący ten albumik jest... Dość ciężko strawny dla mnie się okazał. Nic nowego raczej Aes nie pokazał...
_________________ Pisz jesli potrzebujesz informacji o FR rapie bądz szukasz konkretnych produkcji.
Melomanka,Nonkonformistka,Afeministka
Ostatnio zmieniony przez Meuf 2008-01-20, 20:46, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-01-19, 00:03
No i DJ BUHH 4
Zachecam do brania udzialu w rozkmince odnosnie sciagnieca albumu.Zajebisty motyw odnosnie Pily 4... Tutaj jest kod do 1 odpowiedzi 58 449 9355 Po jego wpisaniu sciagniecie 1 kawałek. A reszte wytlumaczy wam dj Buhh
Słucham francuskiego rapu od: 4 lat
Wiek: 17 Dołączył: 30 Kwi 2007 Posty: 52 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: WueM
Wysłany: 2008-01-19, 08:41
Cytat
Pih - Kwiaty zla przelom marca i kwietnia 2008
Mamy juz kolejny teledysk promujacy plyte http://youtube.com/watch?v=pgvCbVxkx-A kawalek po tytulem "semper Fidelis". Album ma byc 2 plytowy. Jaram sie tym kawalkiem. Trzeba oryginal zakupic jak tylko wyjdzie
Wysłany: 2008-01-19, 20:56
Escobar napisał/a
kapi-szi nie moge wpisac tego kodu
A jaki masz problem?
Tak jak myslalem buhh jest do kupienia wraz z koszulkami na allegro.Tylko 3 egzemplarze a pozniej do sciagniecia na stronie buhha.Tuta macie track liste dla mnie jak najbardziej ciekawa.
Słucham francuskiego rapu od: wschodu do zachodu :)
Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 550 Otrzymał 73 piw(a) Skąd: Ciechanów
Wysłany: 2008-02-10, 00:34
a ja dodam od siebie zbliżające sie premiery:
18 luty - Emo - z perspektywy czasu
22 luty - O.S.T.R - ja tu tylko sprzątam
jeszcze w tym miesiącu maja wyjść m.in następujące produkcje: Dixon 37, Gandi Ganda, Projektanci, Ramona 23, SSDI i Składanka Poznański Rap no i chyba też Brygada RR. Jakby to wszystko wyszło to by było miło
Słucham francuskiego rapu od: kilku ladnych lat
Wiek: 22 Dołączył: 05 Lis 2006 Posty: 285 Otrzymał 20 piw(a) Skąd: elksterdam/warszawa
Wysłany: 2008-02-10, 22:54
oSTR i Ramona grubo sie zapowiada.... mialem jakies kawalki dixonow jakies 2 lata temu i chlopaki na seriodawali rade, szkoda ze narazieprosto milczy na tematplyty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.