Słucham francuskiego rapu od: tak od 7 lat
Wiek: 23 Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 321 Otrzymał 19 piw(a) Skąd: WuWua
Wysłany: 2007-12-16, 18:48
Dudus000 napisał/a
kapi-szi, Co Ty gadasz ?! Nie no ale na serio to mam na kompie chyba 3 albumy z Pono ALe mówię o czymś nowym...
No narazie chyba nic o nowej ziperze nie wspominaja a i solowkam nie tak dawno byla.Narazie trzeba posluchac TPWC.Plyta jest juz w empikach ale wpadlem na nie przypadkiem gdyz byla pod litera S najglebiej ze wszystkich no i przez to jej nie zobaczylem odrazu spogladjac
Słucham francuskiego rapu od: wschodu do zachodu :)
Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 550 Otrzymał 73 piw(a) Skąd: Ciechanów
Wysłany: 2007-12-22, 19:41
Trochę nie na temat (nie będę zakładał dla takiej drobnostki nowego tematu) ale może mi ktoś powiedzieć jakim językiem operuje Jurand z Krakowa w piosence "Hejeri Hamar" ze składanki Road Hip Hop 2005? Węgierskim? Zastanawiam się nad tym kupe czasu...
Wysłany: 2008-01-02, 23:25
No jest jest płytka.Nawet tak po cichu planuje zakup.Jest tylko 3000 egzemplarzy.Fajnie sie slucha kawalkow ktore sie katowalo non stop ponad 10 lat temu.
Wysłany: 2008-01-03, 13:36
Tania nie ejst bo o album 2 plytowy wiec sam rozumiesz hehe Jedno mnie tylko dziwi ze przeciez juz raz liroy wydal plyte z kawalkami z kilku lat i nosila tytul "10" W sumie mam wszystkie plyty L w oryginale wiec hehe trudno nie kupic.
Wysłany: 2008-01-08, 22:02
Dla mnie nie ejst to zaskoczenie. Obaj sie szanuja a pozatym na prawie kazdej plycie sokol pozdrawia tedzika tak samo jak fu. Od dawna spodziewalem sie jakiegos wspolnego kawałka sokola i tedego tylko nie wiedzialem kiedy. Mila niespodzianka.. Powiem wam ze plyta sokol/tede rozjebala by polska scene! Taki duet jak ten przeszedl by do historii!
"Teraz to marysia dopiero bedzie w szoku dzisiaj na tapecie to tede pono sokoł"
Słucham francuskiego rapu od: 4 lat
Wiek: 17 Dołączył: 30 Kwi 2007 Posty: 52 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: WueM
Wysłany: 2008-01-08, 22:06
Cytat
Powiem wam ze plyta sokol/tede rozjebala by polska scene!
Bez urazy ale sadze ze nie bylaby taka dobra ta plyta. tedzik coraz slabije jedzie a sokola to nie mam co sie przyczepic :p sadze ze sredni albumik by byl
Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 339 Otrzymał 62 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2008-01-09, 09:33
Też nie uważam tedego za my sensei ogólnie zaliczam go do mniej lubianych (każdy ma swój gust), no ale w końcu z pol. dużo nie słucham. Więcej chyba podziemnych kawałków (tylko to z pol. jest na mp3 mojej).
>>>La réalitéest d'hallucination pour sensation<<<
Wysłany: 2008-01-09, 15:58
Jak dla mnie tedzik nawija bardzo dobrze.Kazda plyta w innym stylu co w polsce jest niespotykane. No bo kto nagral 5 płyt i kazda w innym klimacie? Powien tede ma tak samo duzo zwolenniko jak i przeciwnikow. Ja go uwarzam za jadnego z pionierow polskiego Rapu.
Reklamator
Dołaczył: dawmo temu
Skad: W chuj daleko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.