Słucham francuskiego rapu od: lat
Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 317 Otrzymał 150 piw(a) Skąd: WueM
Wysłany: 2008-09-09, 13:14
Jakis czas temu w siec poszły remixy producenta Soulpete (podobno staffo go zna )reprezentanta Lublina.Zachecam do odsłuchu ,bo to naprawde gruba rzecz(zremixowane zostały takie osobowosci jak AZ, Notorius BIG, Fat Joe, Masta Ace i Black Star).Ponizej dwa kawalki z tego projektu.Słuchac i jarac sie ajghttt...
_________________ "...nie mam pojecia jak sie to czyta czy EmEnKone, EmEnKaŁan, MNykone czy jeszcze inaczej..."
Słucham francuskiego rapu od: ...szalenie długo
Wiek: 19 Dołączyła: 02 Mar 2007 Posty: 311 Otrzymał 96 piw(a) Skąd: Zachód
Wysłany: 2008-09-13, 10:31
Z mojego podwórka polecam :Dwa podwórka
Kilka dobrych lat już bawią się w rap.Teraz działają również w Szczecinie (studia wiadomo). Jak dla mnie prezentują się całkiem wysoko. Na początku było cienko z bitami, strona techniczna nie była ich mocną stroną. Ostatnia płyta: plac zabaw zaskoczył mnie mile. Polecam własnie ten album.
_________________ Pisz jesli potrzebujesz informacji o FR rapie bądz szukasz konkretnych produkcji.
Melomanka,Nonkonformistka,Afeministka
Reklamator
Dołaczył: dawmo temu
Skad: W chuj daleko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.