Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 339 Otrzymał 62 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2007-12-30, 12:34
Hmm z polskiego hh oprócz pojedynczych kawałków różnych ludzi, to słuchałem przez dłuższy czas:
DonGuralEsko&Matheo-Manewry Mixtape(Z cyklu Janczarskie Opowiesci)
i ostatnio kawałek pezeta - rozmowa (jeżeli nie pomyliłem autora tego kawałka)
>>>La réalitéest d'hallucination pour sensation<<<
Słucham francuskiego rapu od: lat
Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 317 Otrzymał 150 piw(a) Skąd: WueM
Wysłany: 2008-01-01, 17:15
[ Dodano: 2008-01-05, 16:26 ]
Sytuacja wyglada nastepujaco:
1 MIEJSCE O.S.T.R.-Hollyłodz Sokół/Pono-TPWC (Po 4 głosy)
3-6 miejsca
Eldo-27
Brahu-Wchodzę do gry
Pezet-Muzyka rozrywkowa
PiH- Ulice Bez Jutra / Czarny Kruk
(Po 3 głosy)
Ot taka refleksja na temat głosowania ode mnie:marne to.W przyszłosci proponuje zrobic ankiete,wybrac ok.10-15 albumow i niech uzytkownicy głosuja.Nie wiem ,moze to przyniesie wieksza ilosc głosow bo mam wrazenie ,ze niektorzy sie boja oddawac glosy .To jest forum dla kazdego i kazdego zdanie jest tu szanowane wiec nie bojcie sie fali krytyki za swoje typy.Jezeli mamy byc portalem numer 1 o tematyce francuskiej to nalezałoby to jakos rozwinac.Wiec wtedy takie głosowanie napewno dostarczy kilkadziesiąt/kilkaset głosów.Tyle ode mnie .Yo!
_________________ "...nie mam pojecia jak sie to czyta czy EmEnKone, EmEnKaŁan, MNykone czy jeszcze inaczej..."
Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 339 Otrzymał 62 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2008-01-10, 15:31
Ja pomyślałem o tym, ale każdy ma inne typy, oczywiście większość powtarzałaby się, a te których nie byłoby? to wstawiło by się punkt inne? no mogło by i tak być
>>>La réalitéest d'hallucination pour sensation<<<
C'est ça la simplicité du probleme...
Reklamator
Dołaczył: dawmo temu
Skad: W chuj daleko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.