Słucham francuskiego rapu od: tak od 7 lat
Wiek: 23 Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 321 Otrzymał 19 piw(a) Skąd: WuWua
Wysłany: 2007-12-11, 00:15 Konkurs!
Witam.Mam taki maly pomysl i nie wiem z jakim odbiorem sie on przyjmie.Proponuje zrobic konkurs polegajacy na wykonanie blendu cos w stylu mixtape dj.buhha.Wybieramy podklad z polskich produkcji oczywiscie sami musimy go sobie znalesc a nastepnie wyszukujemy accapele z francuskiego rapu i tworzymy kawałek.Co wy na to ?? Ogolnie damy jakis czas i kazdy bedzie mogl np. da 3 kawalki na ktore pozniej bedziemy glosowali.Oczywiscie nik nie ebdzie mogl glosowac na swoj.Ogolnie sprawa nie wydaje sie trudna wystarczy tylko troche checi.
Wysłany: 2007-12-11, 20:53
widze ze tylko ty na to sie zgadasz:) Poczekamy moze ktos jeszcze sie zglosi.A podklady mozna i zrobic i poprostu ukrasc komu wygodniej:) Oby efekt byl piorunujacy
Słucham francuskiego rapu od: lat
Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 317 Otrzymał 150 piw(a) Skąd: WueM
Wysłany: 2007-12-23, 11:01
Pamietam jak zrobilem kiedys blend - acapella Booby i Rim-K pod bicik Still Dre.Nawet ciekawe to było.Cholera z checia sie pobawie tylko dajcie wskazowki jaki program i namiary na niego jakies,bo mi wszystko wyczysciło i od tamtego czasu przestałem sie w to bawic.
_________________ "...nie mam pojecia jak sie to czyta czy EmEnKone, EmEnKaŁan, MNykone czy jeszcze inaczej..."
Słucham francuskiego rapu od: lat
Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 317 Otrzymał 150 piw(a) Skąd: WueM
Wysłany: 2008-01-05, 17:12
Dobra panowie(panie tez mile widziane) pora zaczac ten konkurs.Działamy.Tylko koniecznie musza byc podklady z Francji i polscy emcess?Ja bym to uogolnił tak:napewno musi byc ktos z Francji na bicie czy majku.A reszta to dowolnie.Co Wy na to?
_________________ "...nie mam pojecia jak sie to czyta czy EmEnKone, EmEnKaŁan, MNykone czy jeszcze inaczej..."
Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 339 Otrzymał 62 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2008-01-06, 11:42
Też coś mam z instrumentali, ale można poszukać na stronie pewnej.
>>>La réalitéest d'hallucination pour sensation<<<
Wysłany: 2008-01-06, 13:59
Instrumentale to latwa sprawa do znalezienia.Gozej z accapela:/ Jedynie na winylach sie ona pojawia no i ciezko dotrzec do ludzi ktorzy zgrywaja je na audio.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.