Słucham francuskiego rapu od: tak od 7 lat
Wiek: 23 Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 321 Otrzymał 19 piw(a) Skąd: WuWua
Wysłany: 2008-01-13, 22:33
Dzieki za ta acapelle. Wrzucam i ja swoj blendzik.. Zrobilem go dzisiaj wieczorem.. Jedyna wolna chwila w tym tygodniu.. Postaram sie cos jeszcze zrobic jk bede mial czas. I co o nim sadzicie??
Poprawiona wersja..... Mam nadzieje ze kawałkow bedzie coraz wiecej Na tgodniu jak znajde chwilke postaram sie cos zrobic z ta acapella NTM.
Słucham francuskiego rapu od: wschodu do zachodu :)
Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 550 Otrzymał 73 piw(a) Skąd: Ciechanów
Wysłany: 2008-01-15, 16:00
Moja propozycja jest taka: Konkurs niech trwa do końca stycznia w tym czasie każdy niech sobie tam coś robi. Z dniem 1 luty zakładamy nowy temat z ankietą oraz w pierwszym poście dajemy: Link, skąd bit, skąd acapella + ewentualnie jakieś krótkie info. Nie ma sensu co teraz podawać linków gdyż do 1 one wygasną : ) Oczywiście jakies próbki, komentarze wskazane : ) Ale umówmy się, że ostateczne blendy dajemy ostatniego dnia. A może dopuśćmy po 2 blendy?
Ja tak sobie próbowałem cos stworzyć ostatnio ale powiem szczerze, że to jest dość trudne. Chodzi mi tutaj o wkomponowanie wszystkiego dokładnie. Kurde jak pierwsza zwrotka wykonawcy 'x' wchodziła to refren nie wchodził albo druga zwrotka itd. Strasznie mnie to wkurzało bo czego sie nie dotknąłem to tak to wyglądało ale jeszcze popróbuje
Z tym, że ja sobie postanowiłem, że albo daje coś zrobionego ładnie tzn dokładnie albo w ogóle ale mam nadzieję, że coś wkońcu dopasuje Powodzenia
Słucham francuskiego rapu od: tak od 7 lat
Wiek: 23 Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 321 Otrzymał 19 piw(a) Skąd: WuWua
Wysłany: 2008-01-15, 19:49
Wiesz najlepiej jak bedziesz zakladal temat to wez wrzuc wszystkie kawalki pod jeden link i wtedy kazdy to sciagnie za jednym zamachem.Bedzie najprosciej.Umowmy sie tez ze nie p[okazujemy juz kawałkow tylko ostatniego dnia stycznia wyslemy je Adamowi i on wtedy to umiesci.Yo
Słucham francuskiego rapu od: wschodu do zachodu :)
Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 550 Otrzymał 73 piw(a) Skąd: Ciechanów
Wysłany: 2008-01-29, 18:01
Do dnia 31 stycznia włącznie przyjmuje na PW zgłoszenia do konkursu. W treści PW prosze podać:
*Link do blendu (najlepiej na serwerze bez limitów),
*dokładne info o blendzie (tj, skąd bit, skąd acapella),
*krótkie dodatkowe info (czyli np.2-3 zdania od autora).
Z dniem 1 lutego zakładam nowy temat w którym podaje wszystkie info podesłane przez osoby, które zgłosiły się do wzięcia w konkursie + linki z blendami. Do tematu dołączam także ankietę w którym każdy user będzie miał możliwość do zagłosowania na najlepszy spośród wszystkich podanych blendów. Ankieta będzie przez 7 dni ukryta (Czyli na zagłosowanie każdy ma 7 dni). Po tym terminie podaje oficjalne wyniki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.