Czas na zaprezentowanie wszystkim blendów użytkowników, którzy postanowili wziąć udział w tym małym konkursie na naszym forum. Do dnia przyjmowania zgłoszeń (1 lutego) zgłosiło sie 5 osób razem ze mną. Oczywiście wszyscy traktujemy to jako zabawę. Nie liczy sie kto wygra. Już na starcie zwycięzcami są wszyscy, którzy wzięli udział w konkursie, którzy z czystej przyjemności stworzyli coś miłego dla ucha, którzy po prostu potraktowali to jako fajna zabawę. Do tematu dołączam ankietę, każdy ma możliwość zagłosowania na jego zdaniem najlepszy blend. Ankieta będzie trwała 7 dni, dopiero po tym czasie na forum pojawia się wyniki (tak żeby było trochę dramaturgii : D ). Gratuluje wszystkim zwycięzcom konkursu a szczególnie temu, który zdobędzie największa ilość głosów.
Zachęcam do pobierania wszystkich blendów z jednego linka znajdującego się niżej i oczywiście do głosowania w ankiecie.
Użytkownicy, którzy wzięli udział w konkursie:
*Staffo
info:
EnD - Tak łatwo (acapella)
Mission Suicide - Meilleurs Voeux 2 (Instrumantall)
Od autora:
a co tu duzo gadać, ściągać, słuchać och achować i niczego nie żałować
*mnkone
info:
Łona - Rozmowa z Bogiem (acapella)
Hocus Pocus - J attends rmx (instrumentall)
Od autora:
brak
*kapi-szi
Info:
Assassin - L'Académie Mythi (acapella)
Jay-Z & Linkin Park - Numb Encore (instrumentall)
Od autora:
Podoba mi sie instrumental do kawałka Numb/Encore i postanowilem troche go zmienic..
Francuska acapella jak dla mnie pasowala do tego jak najbardziej i wlasnie dlatego
powstal ten numer..
*ghostface
Info:
Big L - Put It On (acapella)
Boss - Pour que ça sonne funk (instrumentall)
Od autora:
krótki ale bujający blend
*Adam
Info:
Grammatik - Wiatruczas (acapella)
Iam - Demain, c'est loin (instrumentall)
Od autora:
Pierwszy i zaraz ostatni blend zrobiony przeze mnie do tej pory
Link do wszystkich utworów: TUTAJ