Witam, poszukuje instrumentali ekip z francji, ma ktoś moze same bity Soundkail czy Dynama, lub innych wykonawców ? jeśli tak prosze by wrzucił jakies na rapida
Słucham francuskiego rapu od: lat
Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 317 Otrzymał 150 piw(a) Skąd: WueM
Wysłany: 2008-09-19, 11:55
Dynam-Rezidu (singiel) tam sa ze dwa instrumentale...Soundkaila poki co nie znalazłem ale podrzuce ci tez troche innych 7" czy 12" z Francji. Tak wiec check pw
_________________ "...nie mam pojecia jak sie to czyta czy EmEnKone, EmEnKaŁan, MNykone czy jeszcze inaczej..."
Słucham francuskiego rapu od: początku do końca
Wiek: 18 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 254 Otrzymał 50 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-09-21, 17:09
Lolqq nie mam jednak tych 50 instrumentali bo sa one na starym kompie ktorego nie moge narazie odpalic. Na obecnym kompie mam kilka i oto link : http://odsiebie.com/pokaz/577497---84cb.html
_________________ J't'explique c'que j'kiffe, c'est de fumer des spliffs
Reklamator
Dołaczył: dawmo temu
Skad: W chuj daleko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.