Słucham francuskiego rapu od: nie słucham
Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 483 Otrzymał 89 piw(a) Skąd: p-k
Wysłany: 2008-02-09, 18:33
Hmmm....
Jestem zaskoczony I jest to pozytywne zaskoczenie Ciekawie zrobione blendy, ciekawe połączenia. Niekiedy bardziej trafne, niekiedy troche mniej, co nie zmienia faktu, że fajnie posłuchać Waszych mixów niektórych kawałków. Moim zdaniem najmocniejszym punktem tego cedeka to numery: 2, 9, 16 i 17(ten track akurat pod tym bitem brzmi jak Molesta tylko po angielsku, więc za to duży plus). Najsłabsza strona to niestety intro, które pozostawie bez komentarza
Ale gratuluje trafnych blendów, na pare następnych konkursów macie już materiał
Wysłany: 2008-02-09, 23:01
Ja już pobieram, nie wiem czy zdążę się wypowiedzieć dzisiaj, więc jeżeli nie uda się to powinienem zrobić to jutro
>>>La réalitéest d'hallucination pour sensation<<<
nie mam tak kont zalozonych ale jak Ty masz to mozesz puscic dalej wielkie propsy z gory. A nie wiem o co Ci chodzi z tymi szufladkami. Moglbys objasnic??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.