Słucham francuskiego rapu od: 7 rano
Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 464 Otrzymał 117 piw(a) Skąd: ja się tu wziąłem ?
Wysłany: 2007-12-09, 17:44
Escobar napisał/a
podobno jak zwykle pan akustyk gdzies sie zagubil ;]
nie pan akustyk tylko ta hala torwaru nie nadaje się na takie imprezy muzyczne (wszelakiego typu). Dobra to może jest na jakieś wydarzenia sportowe a nie na koncerty. Wszystko tam się odbija i zagłusza. Nie wiem czy jakiś akustyk by tu coś poradził. Ale rzeczywiście nie którzy pseudo "akustycy" uważają, że jak dadzą głośność na full to będzie wspaniała jakość. A co do cenciaka to szkoda by mi było hajsu
Meuf napisał/a
jego fani sa wielce oszolomieni-fantastycznie ponoc było
Słucham francuskiego rapu od: nie słucham
Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 483 Otrzymał 89 piw(a) Skąd: p-k
Wysłany: 2007-12-09, 18:11
Meuf napisał/a
w sumie nie wybralalabym sie, ale jego fani sa wielce oszolomieni-fantastycznie ponoc było- i dalecy od krytyki.
I jak się z Tobą nie zgodzić? 50-ęcio groszówka robi furorę w większości na młodzikach, którzy chcą się popisać przed kumplami jacy to oni są super, że rapu słuchają, że noszą super szerokie spodnie, że chodzą sobie przez miasto z komórkami na full, itd. W większości jednak mają klapki na oczach i nie wiedzą czym jest prawdziwy rap i że nie chodzi w nim o nawijanie o nowej furze jaką sobie kupił, o biedzie w jakiej mieszka(gdzie w USA zbija kasiore na chłopaczkach, którzy na jego widok mają kisiel w gaciach) i o dupach jakie go otaczają czy o 'cukierni'. Fifti robi się na gangstera, w teledyskach pokaże gnata i już jest super, chłopaczki to kupią i będą jak on się lansować powtarzając słynne "DŻI-JUNIT". No może to hiperboliczny obraz, ale ja mam takie zdanie o tym człowieku...
Koncert pewnie kosztował koło stówki jak nie więcej(w końcu 50 cent zbiera pewno na nową wille z basenem), taką kasę to bym nie przeznaczył na kolejne cacko dla niego.
PS jeśli kogoś uraziłem, sory nie specjalnie... Pisałem o większości fanów, nie o każdym. Niektórym taka muzyka może się podobać, nie wnikająć w szczegóły teksu, ale to inna grupa ludzi, takowych nie krytykuję
Słucham francuskiego rapu od: kilku ladnych lat
Wiek: 22 Dołączył: 05 Lis 2006 Posty: 285 Otrzymał 20 piw(a) Skąd: elksterdam/warszawa
Wysłany: 2007-12-09, 23:31
dla mnie fifti jest jednym z najlepszych biznesmenow w rapgrze i za to ma moj szacunek, fakt, muzyke robi tandetna, ale to w jaki sposob potrafi to sprzedac jest mistrzowskie....
Słucham francuskiego rapu od: ...szalenie długo
Wiek: 19 Dołączyła: 02 Mar 2007 Posty: 311 Otrzymał 96 piw(a) Skąd: Zachód
Wysłany: 2007-12-10, 22:35
Escobar napisał/a
dla mnie fifti jest jednym z najlepszych biznesmenow w rapgrze i za to ma moj szacunek, fakt, muzyke robi tandetna, ale to w jaki sposob potrafi to sprzedac jest mistrzowskie....
Grunt to umiec sie sprzedac....
_________________ Pisz jesli potrzebujesz informacji o FR rapie bądz szukasz konkretnych produkcji.
Słucham francuskiego rapu od: tak od 7 lat
Wiek: 23 Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 321 Otrzymał 19 piw(a) Skąd: WuWua
Wysłany: 2007-12-10, 23:16
Jak dla mnie to bylo spore wydarzenie jak na nasz kraj.Wiadomo ze chciali bysmy zobaczyc sklady z francji ale oni niestety wydaje mi sie ze omijaja nasz krac w przeciwienstwie do amerykanow ktorzy goszcza w naczym kraju CORAZ CZESCIEJ.Mozna nie lubic 50 centa ale to jest jednak "gwiaza" ktorych polska pragnie i ciesze sie ze u nas goscil.Im wiecej takich koncerow tym ciekawiej dzieje sie n naszej scenie.Lata tez plota PO necie ze 50cent cos chce nagrac z guralem.Powiem szczerze gdyby 50 nagral plyte z ludzmi z europy min: francja polska niemcy itp. to trasa zapewne byla by jeszcze ciekawsa gdyby jednak zabral europejskich gosci ze soba.mozecie zjechac moj komentarz ale takie moje zdanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.