Słucham francuskiego rapu od: lat
Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 317 Otrzymał 150 piw(a) Skąd: WueM
Wysłany: 2008-03-17, 15:52
kapi-szi napisał/a
Masz cos ejszcze z polskich plyt ??
Na obecna chwile to tylko te dwie.Dzis zgarnąłem 1z2,Tymi/żółty,Procente i Szybki Szmal razem z przesyłką za całe 24,5 zł.A Lorda widziałem gdzies do 3 dych na necie.
_________________ "...nie mam pojecia jak sie to czyta czy EmEnKone, EmEnKaŁan, MNykone czy jeszcze inaczej..."
Słucham francuskiego rapu od: wschodu do zachodu :)
Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 550 Otrzymał 73 piw(a) Skąd: Ciechanów
Wysłany: 2008-03-17, 19:24
A do mnie dzisiaj dotarł nowy nielegal W.B.U i trochę starszy mixtape Esdwa ang Pogz, pierwsza płyta za 10 zł, druga za 30 zł Od razu mówię, że nie na sprzedaż
bo nie przypominam sobie ,zeby ktokolwiek sprzedawal ta plyte,mowie o sideone/waxbox
w europie jest dostepna za 8-10 euro i nie trudno ja znalezc wiec Ameryki nie odkryles kolego,natomiast do tych 8-10 euro dojdzie przesylka przeciez ktora wynosi drugie tyle
28 zł cena po przeliczeniu. Do twojej aukcji tez trzeba doliczyc cene przesylki. Zakładajac, ze (jak powiedziales) cena przesylki z Niemiec to drugie tyle, to i tak wychodzi taniej niz u ciebie (56 zł). Osobiscie wolalbym zamowic zza granicy kilka plyt (bo tam jest wszystko i do tego taniej) i to tez uczynie, kiedy tylko odloze pieniadze.
Ogolnie dobrze jesli to sprzedasz, ale nie ma sie co zachwycac, ze to taki unikat i po takiej okazyjnej cenie.
_________________ Argentina Espańa Francia Estados Unidos Polonia
Słucham francuskiego rapu od: roku 2004 (?)
Wiek: 19 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 325 Otrzymał 115 piw(a) Skąd: Warszawa (Alcatraz)
Wysłany: 2008-03-24, 20:30
Poza tym aby ominąc koszty przesyłki można przejchac się na hiphopkemp do Hradec Kralove w sierpniu, doskonale się tam bawić przez 4 dni i się tam obkupić. Miedzy wieloma innymi hhv.de mają tam stanowisko. Ale filip doskonale o tym wie
_________________ Le Savoir Est Une Arme!
In the land of the blind, the man with one eye is the king...
Reklamator
Dołaczył: dawmo temu
Skad: W chuj daleko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.