Słucham francuskiego rapu od: nie słucham
Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 483 Otrzymał 89 piw(a) Skąd: p-k
Wysłany: 2007-10-04, 18:13 Pochwal sie :)
Tak z nudów mnie naszło na załozenie nowego tematu dla lubiących pokazać co osiągneli lub co potrafią zatem
Jeśli chcesz sie czymś pochwalić, mozesz zrobić to właśnie tutaj
Wystarczy napisać, co w jakiej dziedzinie sie zrobiło, mozna nawet pokazać swoje dzieła albo efekty tego w postaci skanów, mp3, itp, itd. Za wybitne zdolności chętnie postawie piwo
Nie muszą być to wszystkie poważne 'zdobycze', mozna zamieścić także tzw 'niewypały' w sensie czegoś co sie nie udało, a teraz po latach(miesiacach, dniach) mozna sie z tego posmiac czy podejsc z dystansem. Można także pochwalić sie własnymi szkolnymi osiagnieciami czy to sportowymi czy naukowymi(ja np w 1 klasie podstawowki mialem najwiecej ksiazek wypozyczonych :lol: ).
Jesli temat jest z dupy, gówniany, nikogo nie ruszy to mozna go wywalić prosto do smieci
Mi do głowy na pierwszą myśl przychodzi tylko mój nieudany debiut na lodowisku...
Otóż pewnego zimowego dnia, pojechalismy ze szkoły do Opola na lodowisko. Wszystko było super, wypozyczylem łyżwy, załozylem i udaje sie na lód. Jako, że chciałem przyszpanować (albo myślałem, ze potrafie jeździć) udalem się na oblodzona powieżchnie w celu jazdy? i pokazania czego nie potrafie :lol: No i jak sie można domyślać pokazałem właśnie czego nie potrafie, bo w ciagu 5 minut wywaliłem orła, broda rozwalona. Nie przejelem sie tym za bardzo i dalej 'śmigałem' ale gdy dojechałem do bandy wychowawczyni mnie zrównała z ziemią, że sie nie 'pochwlaiłem' rozwaloną twarzą i ze krwią brudze lodowisko . Ta jakże straszna historia zakonczyla sie szyciem brody (na żywca, myslalem ze sie obesram ), a wszystko przez to ze było ślisko... kto by sie spodziewał ze na lodowisku takie warunki... hmmm
PS jako ze mam szczescie do takich wypadkow pewnie gdybym sie zastanowil to wiecej by takich było, bo troszke kaleka ze mnie jest, albo cos w gipsie albo szyte
No to może ktos tez sie pochwali, prosze sie nie wstydzić (nikogo nie wyśmieje)
Ostatnio zmieniony przez miszczu 2007-10-04, 19:13, w całości zmieniany 1 raz
Jeszcze dzisiaj skończyłem nowy szkic, może uda mi się dzisiaj go zeskanować (wszystkie poprzednie były robione przez zdjęcie z komy i aparatu)
>>>La réalitéest d'hallucination pour sensation<<<
Wysłany: 2007-10-07, 10:06
No no MJ fajne te rysuneczki. Kiedys tez lubialem rysowac, z tym, że ja malowałem ludzi . Teraz juz mi sienie chce, chociaż czasem rysuje sobie na lekcjach nauczycieli
EDIT:
żeby nie było, że tylko sie popisuje przez neta to tu zamieszczam to co znalazlem w zeszycie
Oto moj belfer z fizy
Wysłany: 2007-10-07, 10:15
Hehe dobry jest w ogóle przypomina mi kogoś, takiego kolesia w instytucie fizycznym Mikołaja Kopernika, tam był taki koleś
Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 339 Otrzymał 62 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2007-10-07, 10:45
No może to ten sam trufel, ale tam jeszcze był taki psychopata wyglądał i mówił jak jakiś psychol hehe strach się go bać
Jak znajdziesz to chętnie oblukam
A co tam , ja sie pochwale ze gralem 5 lat w piłke ręczną i bylem na miedzynarodowym turnieju (oczywiscie nie tylko tam, ale to moje najwieksze osiągniecie) w Partile (Szwecja , miasteczko kolo Sztokholmu) i zajelismy tam 8 miejsce na świecie Z Francuzami niegralismy akurat ale Amerykanow łotalismy tak ze inne narodowosci na trybunach dopingowały nas
>>>Mon comportement est fruitd'une réalité<<<
Ferme tes yeux juste une seconde,vois la misere du monde et ta place dans tout ça...
Jusqu'ici tout va bien, L'important c'est pas la chute, c'est l'atterrissage...
Wysłany: 2007-10-11, 19:03
Cytat
jak znajde to podrzuce
Więc znalazłem, to i podrzucam karykature mojego kumpla (tzn nauczyciela, chociaz od kiedy go narysowałem mowi mi czesc i oceny poszły w góre wiec uznaje go za kumpla ). A oto i ona
MJ, ten koks z lewą nogą krótsza to 'Skofild'?
PS zachęcam innych do chwalenia się zwłaszcza administracje. No ciociu Gosiu,, wujku Adamie, Koczu, itd, nie macie sie czym pochwalić? notoryczne chwalenie jest złe, ale od czasu do czasu mozna pokazać swą klase
Wysłany: 2007-10-12, 14:25
Cytat
MJ, ten koks z lewą nogą krótsza to 'Skofild'?
a skucha miszczu, tę lewą nogę ma bardziej ugiętą i to wydaje się, że jest krótsza (skrzydła też nie są równe )
a ten na karykaturze wygląda na starszego, a widać (po Twoich słowach), że można z nim normalnie pogadać
Cytat
MJ a może być jakiegoś francuskiego rapera naszkicował?
hmmm.... nie zastanawiałem się jeszcze nad tym ale nie wiedziałbym kogo
Wysłany: 2007-10-12, 14:42
Cytat
a ten na karykaturze wygląda na starszego, a widać (po Twoich słowach), że można z nim normalnie pogadać
On ma jakos ponad 50 lat, więc pierwszej swiezosci nie jest Łeb to ma jak sklep bo fiza to dla niego banały, wszystko robi bez zastanawiania, jak maszyna. Ma tylko mały problem bo nie potrafi swej wiedzy przekazac innym i nikt go nie rozumie na lekcjach , a moze uwaza innych za rowych sobie. Jako nauczyciel to jest troche rygorystyczny, sprawdzianu nie przełozy za cholere , ale po szkole jest normalny i ma poczucie humoru... skoro sie z niego nabijaja na apelach i nic nie robi, a jest dyrektorem Ale nie bede sie rozpisywac o nauczycielach, bez jaj
Cytat
hmmm.... nie zastanawiałem się jeszcze nad tym ale nie wiedziałbym kogo
Narysuj Sefyu albo Blacko w turbanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.