Słucham francuskiego rapu od: 2005
Wiek: 20 Dołączył: 28 Sie 2006 Posty: 328 Otrzymał 35 piw(a) Skąd: Lublin
Wysłany: 2008-06-16, 16:48
Ja bym nie chciał mieć mustanga Mazda 6 w zupełności starczy
a co do avatara to So sie opierdala z nową płytą, więc nie zdziwię się jak moja wyjdzie szybciej
_________________ J’baiserai la France jusqu’a ce qu’elle m’aime
Słucham francuskiego rapu od: roku 2004 (?)
Wiek: 19 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 325 Otrzymał 115 piw(a) Skąd: Warszawa (Alcatraz)
Wysłany: 2008-06-16, 16:53
Myślę, że taniej by Mustang wyszedł. Oczywiście nie w utrzymaniu. A 6 dobra rzecz, jechałem po autostradzie, dynamicznie, szybko i pewnie się prowadzi.
No w końcu Sokrates to filozof, więc musi wszystko przemyśleć, a nie sprinter
_________________ Le Savoir Est Une Arme!
In the land of the blind, the man with one eye is the king...
Słucham francuskiego rapu od: nie słucham
Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 483 Otrzymał 89 piw(a) Skąd: p-k
Wysłany: 2008-06-16, 18:06
Dimitroff napisał/a
To ja nie słyszałem jeszcze o kimś, kto by nie chciał mieć Mustanga
Ale ja najbardziej bym chciał Mustanga. Rocznik 69' - marzenie... A ten silnik, a ta moc, a ten dźwięk...
Gdybym wygrał milion to bym sprawił sobie to cacko z góry, tylko bez tego szpetnego tuningu. Takich aut się nie przerabia! A propos miliona, Staffo, Ty jesteś z Lublina, a tam jakaś dziewczyna w moim wieku wygrała pół bańki... Tak Ci tylko mówię, może jakoś wykorzystasz ten fakt, a może albinos Cię wyprzedzi
Camaro bym nie chciał, wolę alternatywnie Dodge Challenger
Nowe auta mi się średnio widzą, wolę oldschoolowe bo mają "duszę". Terenówki też są śliczne, ale "muscle cars" - dla mnie - najpiękniejsze
Adam daj odpowiedź na mój wniosek tudzież apel.
Wysłany: 2008-06-16, 22:44
Pół miliona na samochód a drugie pół na wachę przez pierwszy miesiąc...
Ale i tak by było warto.
Szczególnie, że przyjechałbyś na zlot forumowiczów i przewiózł nas
Sorry, ale ja wolę bardziej limuzynowe autka, jak ten Chevy na przykład
A ze starszych modeli to taki piękny Pontiac Cabrio
Z najnowszych chciałbym Cadi Sixteen
_________________ Le Savoir Est Une Arme!
In the land of the blind, the man with one eye is the king...
Słucham francuskiego rapu od: nie słucham
Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 483 Otrzymał 89 piw(a) Skąd: p-k
Wysłany: 2008-06-16, 23:02
Dymitr, Ty mi z nieba spadłeś W sensie, że dawno czekałem na jakiegoś maniaka samochodów. Nie róbmy Adasiowi burdelu więc zapraszam Ciebie i innych do tematu o autach (fakt, że leży odłogiem, ale jest)-> http://www.francuskirap.com/offtopic-vf16.htm
Ostatni raz nawiązując - Chevy ładny, ale fakt duży. Ja wolę mniejsze Pontiac też fajny, ale ten Cadi w moim mniemaniu szpetny. Ja wolę stonowany wygląd, kosmos do mnie nie przemawia
Skad: W chuj daleko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.