Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 339 Otrzymał 62 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2007-10-12, 19:32
Ale to i tak musiałbym spojrzeć na zdjęcie, by mieć zakres jakiś.
>>>La réalitéest d'hallucination pour sensation<<<
Słucham francuskiego rapu od: roku 2004 (?)
Wiek: 19 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 325 Otrzymał 115 piw(a) Skąd: Warszawa (Alcatraz)
Wysłany: 2008-06-16, 12:58
Wygląda jak mały arab
Ja zawsze miałem problemy z rysowaniem ludzi - zatrzymałem się na etapie patyczaków i ludzików jak z plasteliny.
Miszczu, idziesz na ASP czy architekturę?
_________________ Le Savoir Est Une Arme!
In the land of the blind, the man with one eye is the king...
Słucham francuskiego rapu od: roku 2004 (?)
Wiek: 19 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 325 Otrzymał 115 piw(a) Skąd: Warszawa (Alcatraz)
Wysłany: 2008-06-16, 13:05
Ja bym z takimi umiejętnościami uderzał na architekturę, też na politechnice oczywiście. Dużo hajsu się na tym trzepie Choć w czasie studiów tego tysiaka miesięcznie nie dostaniesz.
Mój szwagier Adam jest na budownictwie na PW i ma strasznie dużo w chuj nauki. Po nocach nie śpi. Choć tak jest chyba z większością studentów w trakcie sesji...
A ja bym się pochwalił moimi wierszami, ale nie mogę ich znaleźć, chyba zostały w Skierniewicach.
Słucham francuskiego rapu od: nie słucham
Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 483 Otrzymał 89 piw(a) Skąd: p-k
Wysłany: 2008-06-16, 13:12
Po architekturze nie będę mieć skrótu inż. Na innym wydziale już po 3 roku bodajże. Poza tym na architekturę trzeba zdawać egzamin z rysunku, a ja nie wiem czy umiem narysować coś tak jak oni by sobie życzyli I wpisowe 140 zł
Dymitr, ile Ty masz tych szwagrów ?
Wysłany: 2008-06-16, 13:16
Nie 140 a 180, przynajmniej na Warszawską
No i faktycznie, trzeba chodzić na dość drogie kursy rysunku.
A co do tego, że po architekturze nie jesteś inżynierem to nie prawda
http://www.arch.pw.edu.pl/studia/index.html
Wysłany: 2008-06-16, 13:31
Hmm, albo mnie coś ominęło, albo nie umiem czytać, albo jest błąd w informatorze, który posiadam. Nie mam skanera więc nie pokarzę Ci tego, na stronie też nie znalazłem. Jest zestawienie kierunków Polibudy w WRC. Wygląda to tak:
Architektura->Architektura i Urbanistyka-> poziom studiów - mgr
Budownictwo Lądowe i Wodne->Budownictwo-> mgr,inż.
Może we Wrocławiu nie dostaje się, to i tak nieistotne bo już złożyłem wnioski na Budownictwo i Inżynierię Środowiska.
A wracając do tematu, może jeszcze kiedyś coś Wam narysuję
Chciałem też się pochwalić, że dostałem dzisiaj bezpłatną samochodową mapę Polski, bardzo fajna i poręczna... gdybym tylko miał moje wymarzone auto
Wysłany: 2008-06-16, 13:43
Rok temu wprowadzono system boloński i wszystkie studia muszą być dwustopniowe. A że na politechnikach generalnie nie ma licencjatu, to są inżynierki.
Wymarzone auto... Jakiekolwiek by się przydało
Jak już się tak chwalimy, to ja dziś skończyłem grodzenie pastwiska w lesie dla 25 kóz i jednego konia. A przez cały okres grodzenia znalazłem na sobie 7 kleszczy.
Wysłany: 2008-06-16, 13:51
Dimitroff napisał/a
Jak już się tak chwalimy, to ja dziś skończyłem grodzenie pastwiska w lesie dla 25 kóz i jednego konia. A przez cały okres grodzenia znalazłem na sobie 7 kleszczy.
Zazdroszczę... tych kleszczy Ale handel serkiem się rozwija (jak dobrze pamiętam)
Dimitroff napisał/a
Wymarzone auto
Mustang I, II lub III i nic mi więcej nie potrzeba
PS Uprzejmie wnoszę wniosek do Administracji tegoż forum o zlikwidowanie licznika postów w dziale o błyskotliwej nazwie - Pierdolnik. Ledwo się obejrzałem a tu ponad 400 postów
A ja nawet się jeszcze nie rozkręciłem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.