Słucham francuskiego rapu od: 4 lat
Wiek: 17 Dołączył: 30 Kwi 2007 Posty: 52 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: WueM
Wysłany: 2008-01-19, 08:21
Cytat
a wy jakies plyty zamierzacie kupic?
takie zamiary to ja mam codziennie
Z miesiac temu zamowilem sobie mobb deepow - the infamous pierwsza solowke ghostface killah jazzmatazz 1 i 2 od guru oraz public enemy i cypress hill po jednym albumiku tylko łony do tej pory nie skompletowali
Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 339 Otrzymał 62 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2008-01-19, 11:37
czuję się zgorszony bo chyba tak sobie myślę, że nie mam żadnej orginałki
bo nie liczą się chyba takie prawie orginały, tzn. policja ich nie ściąga i mogą normalnie sprzedawać, normalne płyty jak orginały, ale nie mają tego odblaskowego (potwierdzenia orginalności)
heh ale zacznę od czegoś fr
do kwietnia mam czas i kumpela coś mi przywiezie
>>>La réalitéest d'hallucination pour sensation<<<
Słucham francuskiego rapu od: dopiero odkrywam dla siebie francuski rap ;)
Dołączyła: 20 Lut 2008 Posty: 7 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: 3miasto
Wysłany: 2008-02-28, 23:26
Ja jestem maniaczką kupowania oryginałów. Co miesiąc zostawiam straszną kasę w różnych empikach i kolporterach (oprócz płyt poluje na książki i filmy). Tak - jestem snobką i jestem z tego dumna Bo to w sumie nie kwestia niechęci do łamania prawa, ani wyrzutów sumienia, po prostu lubię mieć A poza tym "Płyta bez okładki, bez opisu - no nie wiem. Wrzuć oryginał na słuchawki i niech trafi prosto w Ciebie". Moja kolekcja to około 40 płyt z jazzem, hh i muzyką hiszpańską (tango, flamenco).
Słucham francuskiego rapu od: kilku ladnych lat
Wiek: 22 Dołączył: 05 Lis 2006 Posty: 285 Otrzymał 20 piw(a) Skąd: elksterdam/warszawa
Wysłany: 2008-02-29, 22:15
naekana napisał/a
Ja jestem maniaczką kupowania oryginałów. Co miesiąc zostawiam straszną kasę w różnych empikach i kolporterach (oprócz płyt poluje na książki i filmy). Tak - jestem snobką i jestem z tego dumna Bo to w sumie nie kwestia niechęci do łamania prawa, ani wyrzutów sumienia, po prostu lubię mieć A poza tym Płyta bez okładki, bez opisu - no nie wiem. Wrzuć oryginał na słuchawki i niech trafi prosto w Ciebie. Moja kolekcja to około 40 płyt z jazzem, hh i muzyką hiszpańską (tango, flamenco).
szacunken, pierwszy raz slysze zeby kobieta zbierala cd
Słucham francuskiego rapu od: 2004-05 rok ?
Wiek: 19 Dołączył: 14 Lut 2008 Posty: 81 Otrzymał 33 piw(a) Skąd: Granada (esp)
Wysłany: 2008-03-02, 21:55
albinos18 napisał/a
ja przymierzam sie caly czas do zakupu cusik z FF a najchętniej zawinąłbym,którąś z płyt la fouina
La Fouine - C'est Ca 12" (vinyl) jest do kupienia w www.waxbox.pl . swoja droga zostawilem tam rok temu liste plyt, ktore by mnie interesowaly z francji i niestety sie nie doczekalem.
_________________ Argentina Espańa Francia Estados Unidos Polonia
Słucham francuskiego rapu od: Kilku Lat
Wiek: 20 Dołączył: 04 Lip 2007 Posty: 220 Otrzymał 13 piw(a) Skąd: Krosno
Wysłany: 2008-05-25, 10:48
Hmmm z Francuskiego Rapu oryginały jak narazie mam dwa ale mam nadzieje ze z miesiaca na miesiaca bedzie tego coras wiecej a jak mowa o tych płytkach to dwie płytki Sinika-Le Toit Du Monde oraz La Main Sur Le Coeur troszku mało jak narazie z FR ale mysle ze bedzie coras lepiej
Dopiero zobaczyłem ,ze albinos dał to samo w innym temacie.Pozdro.
Nawiasem to jest tam sporo płyt z Francji i to w atrakcyjnych cenach.Polecam.
SmStep zawsze spoko!
_________________ "...nie mam pojecia jak sie to czyta czy EmEnKone, EmEnKaŁan, MNykone czy jeszcze inaczej..."
Dopiero zobaczyłem ,ze albinos dał to samo w innym temacie.Pozdro.
Nawiasem to jest tam sporo płyt z Francji i to w atrakcyjnych cenach.Polecam.
SmStep zawsze spoko!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.