Słucham francuskiego rapu od: nie słucham
Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 483 Otrzymał 89 piw(a) Skąd: p-k
Wysłany: 2008-05-05, 14:16
Adam napisał/a
trudne nie było
Trudne - nie.
Jednak okazało się, że aż za bardzo nie przeinterpretowałem Rozmawiając ze znajomymi nikt nie wspominał, że pisał jakoby ta gra toczyła się o Izkę. Może innymi słowy to ująłem, ale sens chyba zachowałem -> Chyba, że te przykładowe są złe...
No -> może zdam
PS I tak właśnie zakończyła się moja 12-letnia przygoda z językiem polskim. No chyba, że w sierpniu się zacznie ponownie Ale mam nadzieję, że nie...
Wysłany: 2008-05-11, 09:15
Hm moje wrażenia po tegorocznej maturce? Dość fatalnie.... Pisałam polski rozszerzony i gdy zobaczyłam arkusz nie wiedziałam kompletnie jak się za niego zabrać, moje 87% z próbnej stalo się nikłością w porównaniu z szacowanym wynikiem właściwego egzaminu...Cholernie trudny. Sam tekst Miłosza do analizy na nie wiem jakim poziomie. Bedzie kiepsko... Moja nauczycielka polskiego powiedziała, ze te wypracowania ktore dali na rozsz. to V rok polonistyki lol. Wos podstawa jakoś poszła nie było źle, chociaż moim zdaniem zbytnio okroili materiał ograniczyli sie tylko do państwa i prawa, za dużo szczegołow ktorych nigdy nie omawia się na lekcjach. Angielski był moim zdaniem na podst banalny. Teraz czeka mnie jeszcze historia rozszerzona i szczerze się boje.... Wszystkim maturzystom tegorocznym zycze zdania
_________________ Pisz jesli potrzebujesz informacji o FR rapie bądz szukasz konkretnych produkcji.
Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 339 Otrzymał 62 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2008-05-12, 12:23
Moja kumpela też pisze roz. histę i do tego jeszcze fr na roz. Chce iść na filologię (bodajże). Ja nigdy nie zabralbym się za histę Ogromna ilość materialu do przyswojenia
Jestem ciekaw dzisiejszej bioli i piątkowej chemii bo to za rok mnie czeka ;]
>>>La réalitéest d'hallucination pour sensation<<<
Wysłany: 2008-05-12, 12:34
MJ napisał/a
Ja nigdy nie zabralbym się za histę
Historię to ja lubiłem w gimnazjum. W średniej dostałem taką nauczycielkę, która robiła sprawdziany z nikomu niepotrzebnych szczegółów -> moje najlepsze pytanie jakie miałem: jak się nazywał pies Hitlera? -> Po tym sprawdzianie pozbyłem się zeszytu do historii i cała moja edukacja historyczna opierała się na "a może się nie doczyta i uzna" albo na ściągach, na których i tak informacji nie było (na świadectwie miałem czwórkę z histy bo wśród wielu wad ta pani zawsze naciągała oceny końcowe ) Dlatego Gosia i Esco (też coś pisałeś, że zdawałeś) chylę czoła
A pojutrze matma, a w czwartek fizyka zajebiście
Wysłany: 2008-05-13, 16:38
Meuf napisał/a
Miszczu 3mam kciuki za te ścisłe I podziwiam cholernie, dla mnie samobójstwo
A tam od razu samobójstwo -> połasiłem się na tysiaka od Donalda (Dla niezorientowanych pisali ostatnio, że 3000 najlepszych studentów pierwszego roku politechniki dostawać będzie 1000zł stypendium) Szanse mam małe, ale... na uniwerek i tak bym nie poszedł
a jak tam Historia? Jak zobaczyłem tematy wypracowań to podziękowałem
PS Dzięki/Nie dzięki -> nie wiem jak się odpowiada w takich sytuacjach więc niepotrzebne skreślić
Wysłany: 2008-05-13, 22:03
miszczu napisał/a
a jak tam Historia? Jak zobaczyłem tematy wypracowań to podziękowałem
Hm było dość niespodziewanie bowiem związków Polski z Węgrami się nie spodziewałam ale poszło, zdać zdam Ale lotnością myśli historycznej się nie popisałam lol
miszczu napisał/a
PS Dzięki/Nie dzięki -> nie wiem jak się odpowiada w takich sytuacjach więc niepotrzebne skreślić
To nie odpowiadaj, uśmiechnij się po prostu
_________________ Pisz jesli potrzebujesz informacji o FR rapie bądz szukasz konkretnych produkcji.
Wysłany: 2008-05-14, 14:34
Specially for You, Gosia
A co na matmie -> jak mówiłem -> zajebiście
Jak zwykle głupie błędy typu źle skonstruowana odpowiedź, minus nie tam gdzie trzeba, źle przepisane z treści zadania... Ale jak wyliczyłem sobie po ujęciu punktu na dupnięciu w zadaniu, bo rozumowanie dobre miałem to wyszło 90% -> ale pewnie będzie mniej. Tak czy siak zdałem i jest zajebiście, chyba... że się źle podpisałem
No! i kto tu jest debeściak
Dymitr a jak tam u Ciebie z matmą ?
Pozdrawiam ->
Wysłany: 2008-05-14, 21:54
Ja już jestem po maturach wszystko w ekspresowym tempie. Polski ustny 16 pkt ,tyleż samo z angielskiego ustnego. Dzisiaj miałem ang ,jak dla nie to jest poziom podstawówki/gimnazjum. Zestaw trafił mi się zajebisty nie powiem. Ogólnie geografia rozszerzona i ang podstawowy to w miarę przyzowicie, czego nie jestem pewien to pol ?? ale miejmy nadzieję ,że wszystko będzie okej ! Pozdrowienia dla maturzystów!!
Słucham francuskiego rapu od: początku do końca
Wiek: 18 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 254 Otrzymał 50 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-05-14, 22:05
Mature z angielskiego na poziomie podstawowym w tym momencie zdałbym na jakies 70 % jak nie wiecej. Lubie angielski i nie sprawia mi problemu ale jak slyszałem na jakie rzeczy na ustnym trafił kumpel to bym sie zacinał lekko Duzo zalezy od tego na co sie trafi na ustnym.
_________________ J't'explique c'que j'kiffe, c'est de fumer des spliffs
Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 339 Otrzymał 62 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2008-05-15, 14:58
miszczu pierwsze zadanie z maty podobno było źle sformułowane czy coś w tym stylu prawda? (nie wiem jakie poziom czy podstawa czy rozsz. ) Podstawa mata była dość prosta (podobno), biola rozsz. dość trudna, podst. nietypowa (pytali z tematyki co zwykle, tyle że o szczegóły z poziomu rozsz. --> pytanie z łysieniem.). A niedługo będzie francuz pisemny
a co do histy to też mam teraz 4 o dziwo bo nie przepadam za nią, ale mam szczęście z odpowiedzi nie uczyłem się, a dostałem 4- więc do końca roku mam luz z tego przedmiotu. Gorzej z biolą bo dzisiaj laska wpadła z pracy klasowej i muszę nieźle się starać by dostać 4 u mnie jest ta na szczęście i nieszczęście średnia ważona, więc poprawy są nieopłacalne (chyba, że kogoś 2 satysfakcjonuje).
Wysłany: 2008-05-15, 15:37
MJ napisał/a
miszczu pierwsze zadanie z maty podobno było źle sformułowane czy coś w tym stylu prawda? (nie wiem jakie poziom czy podstawa czy rozsz. )
Tak, coś niby źle sformułowane, ale banalne i wszyscy zrobili dobrze. Chodziło o to, że nie napisali nic na temat którego stopnia jest to wielomian chociaż z wykresu widać było, że trzeciego -> 3 pierwiastki.
MJ napisał/a
Podstawa mata była dość prosta (podobno)
Matma z zasady jest dość prosta, trzeba tylko zrozumieć kilka kwestii. Podstawową to ja bym po gimnazjum zdał Rozszerzoną też -> tylko, że na 40% może
MJ napisał/a
biola rozsz. dość trudna, podst. nietypowa (pytali z tematyki co zwykle, tyle że o szczegóły z poziomu rozsz. --> pytanie z łysieniem.)
Z łysieniem? To nie choroba. To forma upiększenia przejawiająca się w przejściu czoła w plecy BTW -> jakie dokładnie było pytanie? Może bym wiedział, bo biologie miałem z fajnym gostkiem i zawsze różne pierdoły opowiadał
MJ napisał/a
A niedługo będzie francuz pisemny
Koleżanka dzisiaj ustny zdała na 90% -> rozszerzony
MJ napisał/a
z odpowiedzi nie uczyłem się, a dostałem 4-
U mnie na hiście z odpowiedzi można było dostać tylko 3 lub 4 Bo praktycznie się tylko przytakiwało, a jak coś samemu byś powiedział to masz 4. Piątki ani bani nigdy nie było ->
MJ napisał/a
więc do końca roku mam luz z tego przedmiotu.
Z kartkówek podobnie
Gratuluję
MJ napisał/a
u mnie jest ta na szczęście i nieszczęście średnia ważona
Też to miałem, ale nigdy nie liczyłem -> oceny końcowe jakoś mi bardziej zwisały niż cząstkowe
A wracając do głównego wątku. Rany Boskie, ja jestem nienormalny -> dzisiaj na fizie w kilku podpunktach zrobiłem co innego niż trzeba było, ale i tak mam to w dupie -> dodatkowy więc zdać nie muszę -> max. 50%
Wysłany: 2008-05-15, 21:27
Jutro Ci powiem jakie to było pytanie bo teraz mam pewne zaburzenia wzrokowe Z fizy dostałem dzisiaj 3, nie wiem jak to liczyłem, ale gdy skończyłem czułem się dumny z wykonanej pracy bo co najmniej mądrze to wyglądało
Słucham francuskiego rapu od: roku 2004 (?)
Wiek: 19 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 325 Otrzymał 115 piw(a) Skąd: Warszawa (Alcatraz)
Wysłany: 2008-05-16, 10:17
No to już po pisemnych.
Z chemii wyszedłem po godzinie i 15 minutach, a jest 2,5 h czasu. Rany, jak sie na mnie ludzie patrzyli:P
jak dla mnie to proste
Tylko ta matma mnie troche wpieniła. 4 zadań nie dokończyłem, zaplątałem się w jakiś głupich obliczeniach. Skąd oni tą jednokładność wytrzasnęli?
miszczu, na jaką Ty polibudę idziesz? jak na Warszawską to się spotkamy
_________________ Le Savoir Est Une Arme!
In the land of the blind, the man with one eye is the king...
Reklamator
Dołaczył: dawmo temu
Skad: W chuj daleko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.