Słucham francuskiego rapu od: długo
Wiek: 22 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 104 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Stolica
Wysłany: 2006-11-29, 19:53 Literaki
?eby troch? rozrusza? forum proponuje ma?a zabaw?. Chodzi mi o podawanie jakiego? wyrazu i nast?pna osoba wymy?la drugi wyraz na ostatni? liter? wymy?lonego wcze?niej wyrazu. ?eby nie by?o tak ?atwo wszystkie wyrazy maj? by? zwi?zane z hip hopem ( i polskim i francuskim i ka?dym innym) Oczywi?cie ?aden wyraz nie mo?e si? powtarza? Mam nadziej?, ?e si? przyjmnie temacik :-) To ja mo?e zaczn?:
Niech b?dzie:
Francuski
_________________ "A gdybym miał urodzić się znów to tylko w Polsce i tylko tu!..."
Ostatnio zmieniony przez Adam 2006-11-29, 20:40, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.