Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 339 Otrzymał 62 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2007-11-26, 23:25 Dziwne maile xD
Właśnie czytam sobie maila i zastanawiam się czemu już druga osoba z senegalu do mnie pisze. Mail o nastepującej treści:
Dear Sir,
Sir, Completement of the season, I have got your
contact through your electronic address via the Net,i
am are an Agent based in Senegal dealing with the sale
and purchase of raw materials. We have a great
quantity of Dust Gold And Copper which we run out at
very accessible prices, looking for a buyer, please
answer us if you are interested or you put to us in
liaison with any person could be interested by our
goods, your commission will be 5% is assured ok don't
worry about that. thanks in advance of your
collaboration. we are waiting to hear from you. our
best greetings.
Mr.Ahmed cisse.
+221-76664-36-94.
+221-77428-64-37
po wacka mi złoto? nie chce niczego kupić
>>>La réalitéest d'hallucination pour sensation<<<
Słucham francuskiego rapu od: tak od 7 lat
Wiek: 23 Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 321 Otrzymał 19 piw(a) Skąd: WuWua
Wysłany: 2007-11-27, 08:11
Ja tez czesto dostaje takie maile ale powiem Ci szczerze ze nawet ich nie otwieram odrazu do kosza.Czytam tylko to jak widze ze tytul i adres jest jakis godny zaufania.
Słucham francuskiego rapu od: 7 rano
Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 464 Otrzymał 117 piw(a) Skąd: ja się tu wziąłem ?
Wysłany: 2008-01-12, 17:11
To śmieci, ja ich nawet nie otwieram. Pewnie (na pewno) wysyłane są dzięki "uprzejmości" tych portali, które udostępniają nam darmowe konta e-mail. No ale tak to już jest, jak coś za darmo, w sumie każdy z nas godzi się na takie coś przy zakładaniu konta. Nie ma nic za darmo. Najlepiej nie otwierać tylko sssrrruuu do kosza i już.
MJ napisał/a
po wacka mi złoto?
szukają tylko frajera. Pewnie jak zadzwonisz na ten numer to Cię z Karaibów na jakieś inne wyspy przez pół świata połączy i zabulisz jak za złoto
Staffo napisał/a
ja ostanio mam propozycje powiekszenia penisa
a do mnie nie przysyłają, może wiedzą że nie mam z tym kłopotów Korzystałeś ? Kiedyś takie filmiki i porady krążyły jak sobie samemu poradzić
_________________ Some people pay for the lesson once, some pay all their life.
Słucham francuskiego rapu od: 4 lat
Wiek: 17 Dołączył: 30 Kwi 2007 Posty: 52 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: WueM
Wysłany: 2008-02-10, 13:31
Ja dostałem takiego:
"
Witam,
znalazłem Twój adres na hip-hop.pl. Szukam znajomych, nazywam się Piotrek i mam 15 lat. Chodzi mi o specjalny typ znajomych i dlatego nie proponuje tego ludziom których znam osobiście tylko szukam pomocy w necie. Niektórzy mają chęć żeby rządzić i dominować a ja, co się rzadko trafia, mam chęć żeby ktoś mną rządził. Więc jeśli czasem jesteś wkurwiony, najchętniej byś komuś skopał dupę to możesz śmiało pisać na ten adres. Możesz mnie na luzie zbluzgać, poniżać, obrażać itp. ile tylko chcesz a ja wszystko łyknę i będę zadowolony. Jak nie wierzysz to spróbuj, to w końcu nic nie kosztuje a możesz się rozerwać. MOżesz mnie traktować jak psa/szmatę/niewolnika który ma służyć u stóp pana i znosić wszystkie ciosy i zachcianki. TO tylko przykład, ja po prostu lubię być gnojonym i wiem że wielu ludzi dla relaksu i odprężenia może wykorzystać to że ja lubię być gnojonym.
Pozdrawiam uniżenie
podnóżek
PS. Za gnojenie mogę też płacić daninę, mogę wysyłać od czasu do czasu jakąś kaskę jeśli mi każesz."
Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 339 Otrzymał 62 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2008-02-10, 13:46
dobree takiego czegoś jeszcze nie widziałem
>>>La réalitéest d'hallucination pour sensation<<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.