Tu możecie zgłaszać nowe naruszenia praw autorskich, dyskutować już o popełnionych a także poddawać jakieś dobre rozwiązania tego bądź co bądź "nowego problemu" w historii Naszego forum ...itd ... itd.
_________________ Some people pay for the lesson once, some pay all their life.
Słucham francuskiego rapu od: nie słucham
Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 483 Otrzymał 89 piw(a) Skąd: p-k
Wysłany: 2008-04-04, 18:44
Cytat
... no nie ma, nie ma. Ale to nie zmienia faktu, że poczuliśmy się urażeni -> Twoimi działaniami. Tym bardziej, że próbujemy promować francuską scenę na Polskiej ziemi bo jakieś tam (skromne bo skromne) nasze grono osób poczuło różnice i rozsmakowało się w tym co najlepsze. Twoja działalność nas uraziła bo poświęciliśmy swój cenny czas by stworzyć te forum, kilka recenzji, biografii w sposób interesujący, zachęcający i niepowtarzalny, a Ty sobie od tak wszedłeś i z nienacka przyszyłeś swoją metkę do naszych wytworów. Zresztą sam wiesz (?) że jeśli tworzysz coś (a widziałem że próbujesz ) to miłe jest uczucie jak ludzie doceniają i rozpoznają Twoją pracę. Nie mówię tu o jakiś profitach, zyskach czy tantjemach (bo nie po to to robimy) ale satysfakcji i wzajemnym szacunku. Mówisz rozwój, promocja -> to ja odpowiem zdecydowanie tak, ale nie kosztem takiego rodzaju kopiowania. Pewnie, schlebia nam, że zauważyłeś, doceniłeś nasz wysiłek i pracę (coraz więcej osób zauważa -> co cieszy) ale nie okazałeś szacunku. Po prostu trzeba było nas się spytać czy nie mielibyśmy nic przeciwko -> pewnie nie (bo to wszystko dla promocji), o ile byś tylko podał źródło tych tekstów. Napisałem do Ciebie nie dlatego aby pouczać, grozić Ci czy wyzywać ale od tak (jak do rodaka ) bo poczułem się osobiście dotknięty. Mam nadzieję, że naprawisz błąd i umieścisz źródło pochodzenia NASZYCH tekstów. Odezwij się u nas na forum to podyskutujemy o prawdziwym, z najwyższej półki hip hopie.
POZDRAWIAM bo zdrowie najważniejsze.
Skądś znam taki styl wypowiedzi... Koczu, o Tobie nie jest czasem Ojciec Chrzestny? Może zmień nik na Don Corleone. Wiem co mówię, książkę znam na pamięć Wytłuszczony zwrot dogłębnie pokazuje, że mam rację -> dla zorientowanych rozmowa Bonasery i Dona Corleone.
Ale fakt jest faktem, że sposób rozmowy jaki obrałeś jest chyba najodpowiedniejszy. Siłą czy groźbą nic nie osiągniesz, a wręcz pogorszysz sprawę. Tylko dojście do konsensusu może coś dać. Jak będzie rozejm i się dogadacie to chyba najlepsze wyjście z sytuacji. Niejednokrotnie życie pokazało, że waśnie są zbędne i nie prowadzą do niczego dobrego. Kto wie, może n0n kiedyś dołączy do grona userów z krwi i kości -> nie sezonowców.
A tym czasem detektyw szuka nowych sensacji
Wysłany: 2008-04-08, 17:50
Ty miszczu to zawsze jakieś skojarzenia wychwycisz
"Każdy swoją miarką mierzy"
To tak apropos powiedzonek. Kiedyś taka walka na powiedzonka była rozgrywana co cierpliwsi userzy pamiętają Poza tym może coś z tych lepszych filmów jednak w nas wszystkich pozostaje. Sam tego nie wyłapałem -> po prostu pisałem na żywo (freestyle) - a co z tego wynikło to sami możecie przeczytać. Takie porównania nie były zamierzone
miszczu napisał/a
Kto wie, może n0n kiedyś dołączy do grona userów z krwi i kości
Mam nadzieję -> z resztą nikt nie będzie miał mu chyba tego za złe, w końcu w jakiś tam sposób rozpowszechnia nasze forum Na pewno też poczytuje ten wątek -> w końcu (chcąc czy nie chcąc) stał się jego głównym bohaterem.
_________________ Some people pay for the lesson once, some pay all their life.
Słucham francuskiego rapu od: dawna
Wiek: 19 Dołączył: 24 Maj 2007 Posty: 223 Otrzymał 64 piw(a) Skąd: Lublin
Wysłany: 2008-04-10, 20:17
No koczu muszę przyznać,że elegancko to wszystko rozegrałeś(prawdziwy dyplomata,niezły strateg). Chwała za to i jeszcze większy szacun od forumowiczów się jak najbardziej należy .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.