Gientki
Słucham francuskiego rapu od: ogólnie 2002, a szczegółowo 2006
Wysłany: 2008-01-01, 23:22
kapi-szi -> Ja chce tam jechać turystycznie ale ze nie ma za bardzo kasy to chce na miejscu popracowac zeby miec chocby na utrzymanie przez ten czas jak tam bede
Słucham francuskiego rapu od: ...szalenie długo
Wiek: 19 Dołączyła: 02 Mar 2007 Posty: 311 Otrzymał 96 piw(a) Skąd: Zachód
Wysłany: 2008-01-03, 19:16
Hm Hm Hm a już myślałam ze temat będzie dotyczył najbradziej nietypowych pytań przez nas zadaych bądz do nas zadanych
Jednak świetny pomysł myślę. Z tym że, tak jak pisze Paweł (Kocz) trzeba miec zaplecze finansowe, szczerze niekoniecznie fajnie byłoby utknąc w M bez odpowiedniego keszu chociaż na kilka dni dla przeżycia. Kilakrotnie myślałam nad taką wycieczką połaczoną z zarobkiem, szczególnie po przecyztaniu Total Cheops, gdzie doskonale jest nakreślony charakter tego miasta. Tak warto by sie zastanowić....
_________________ Pisz jesli potrzebujesz informacji o FR rapie bądz szukasz konkretnych produkcji.
Melomanka,Nonkonformistka,Afeministka
Reklamator
Dołaczył: dawmo temu
Skad: W chuj daleko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
francuski rap, francuski hip hop, rap francuski, francuski hh, aktualności, produkcje, wykonawcy, ekipy, teledyski, wideo, rozmowy, pomoc, linki, mp3, płyty, muzyka, hip-hop, francja, iam, booba, mafia k1, fonky family, diams
•
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.